Dobrý den a přeji vám hodně štěstí zdraví a lásky a šťastné a veselé Vánoce chci se zeptat na názor jméno pro holčičku jsou ty to varianty Eliška Laura Linda
mně se líbí Linda, manžel chce Elišku..🙂 ono dost záleží na příjmení
Mně se líbí Laura
Za mě v pořadí Laura, Eliška a poslední Linda
A mě se líbí Linda 😉 Elišek je všude spousta, toho bych se bych se vyvarovala a Laura mi příjde takové tvrdé...
@janeckovadenimarie Laura se mi nelíbí. Elišku máme ve variantě taky, ale je jich hodně.. Linda je taková pro kočku 😊 já jsem docela zoufalá z těch jmen, neumíme nic vybrat..
Jedině Linda.
Hodně z těch jmen se mi líbí Laura a Eliška a Linda vypadá z pořadí
Pokud jste Janeckova, tak Eliska. Ale je jich vsude plno, takze za me obecne radeji jine jmeno. Obe dve se k tomu prijmeni hodi.
Jestli je příjmení Jančeková, tak Linda Janečková se mi líbí nejvíc.. ale jako Laura Janečková i Eliška Janečková jdou taky dobře. Všechny tři jména jsou u mě zhruba na stejné úrovni. Linda asi mírně převažuje (sama bych ji nedala, ale z těchto tří bych vybrala tohle)
Líbí se mi asi nejvíce Eliška, ale i ostatní jména jsou pěkná.
@krupka3 ano jsem Janečková ale přítel je Blažek
Pak asi Laura.
Tak pokud bude Blažková, tak Eliška Blažková je nějaké ušišlané... to bych zvolila Lindu Blažkovou.
Laura
Ja bych dala Lindu
Linda je nejlepší ☺
Vzhledem k tomu,ze znam osobne jednu absolutne nezvladatelnou Lauru tak se mi to jmeno celkem i hnusi,taky mi prijde pro romskou mensinu...osobne se mi libi Eliska....no a co se tyce Lindy to jmeno me vubec neoslovuje...
Jmena se mi libi, mam Elisku tak jsem zaujata 😀. Ale vzdy kdyz slysim Linda tak si vzpomenu jak u nas kluci ve skole vzdy zpivali... Jede jede Linda klepe se ji p.... , ale zesmesnit jde asi kazde jmeno..
Laura
Eliška, nejlepší🙂
Laura
Eliška je hodně dávána ale Linda nebo Laura asi Laura nevím ještě
Laura
Laura se mi libi z techto nejvice, ale zalezi jen na Vas 🙂 ja si vysnila holcicku Leu, ale cekame druheho chlapecka 😁
To je těžké Lauru chceme a dceři se líbí Linda a Eliška už odpadla z pořadí na chlapečka jsme chtěli Sebastian ale nehodí se k příjmení to chtěl syn
Ja mám už roky vybrané meno pre dievčatko Laura. A podľa mňa je to najkrajšie meno 🙂
Linda 🙂
Eliška 😍
Laura je opravdu jmeno,ktere dava v nasem kraji romska mensina,Linda ve spojenins pin....a neni šťastne,hledala bych uplne neco jineho...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janeckovadenimarie když bych si musela vybrat z těchto tří, tak Laura.