Ještě raději počkat nebo se už snažit?

mariekk12
24. lis 2022

Hezky den du sem dotazem jsem rok a 4 měsíce po porodu nedávno jsem našla na testu dvě čárky bohužel jsem musela na revizi přestalo byt srdíčko týden to měl být 10 tt ale zaseklo se to v 7+2 tt dnes jsem nějakých 17 dnů po revizi nešpiním ani nekrvacim dnes sem měla na kalhotkách nejspíše ovulačni hlen a hned jsem zkusila ovu test viz fotka a zajímá mě názor váš zda raději počkat na jednu dvě menstruace a potom se snažit nebo to zkusit teď v šestinedělí moc děkuji

nikolite
24. lis 2022

Počkala bych , alespoň jednu menstruaci.

mariekk12
autor
24. lis 2022

@nikolite děkuji promyslela jsem to a raději počkám a začali by sme se snažit po novém roce 🍀

jjasmina
25. lis 2022

@mariekk12 raději ano, mohlo by to skončit dalším potratem, tělo se potřebuje uzdravit. Revize je náročná, počkala bych min tu jednu ms

lencaa11
25. lis 2022

@mariekk12 je to na vás ono i když teď to zkusite nemáte záruku že se povede i když máte ovu pozitivní je to čistě na vás jsou ženy které otěhotní v 6 neděli a jsou ženy které ani po roce po revizi ne každé tělo je jiné nikdo vám nedá záruku že teď se to povede ...

elwe
25. lis 2022

@mariekk12 17 dní po revizi máš v těle pravděpodobně zbytkové HCG a proto je test pozitivní (reaguje na něj těhotenský i ovulační test). Můžeš zkusit těhotenský test, další ovulační test za pár dnů, nebo si nechat odebrat krev jako samoplatce, abys zjistila, jak to je. Nicméně já bych alespoň jeden cyklus se snažením počkala.

marketa1218
25. lis 2022

@mariekk12 Já jsem po biochemickem, naštěstí bez zásahu lékaře, vše odešlo samo, ale v podstatě je to podobné. Také jsem si myslela, že už mám pozitivní ovu test, ale bylo to ještě zbytkové hcg. Reagoval ještě totiž i těhotenský test, ukázal slabou čárku. Počkala jsem až hcg úplně vymizí. A teď se stejně nemám čeho chytit. Protože jsem krvalcela asi třikrát po 14 dnech a to poslední krvácení jsem si myslela, že už je menstruace, ale možná ne. Je to fakt dlouhý no.

mariekk12
autor
25. lis 2022

@elwe předevčírem na ovu testu nic nebylo pravě

mariekk12
autor
25. lis 2022

@marketa1218 biochemické těhotenství jsem měla taky než se malá povedla trvalo to cca rok ale je pravda že v tom hrála velká role psychika najednou když sem nic neřešila našla jsem na testu 17.12.2020 dvě čárky🥰 a dnes ji je uz 15 měsíců❤️ teď jsem otěhotněla neplánovaně 🙈

marketa1218
25. lis 2022

@mariekk12 můžu ti napsat zprávu prosím?

mariekk12
autor
25. lis 2022

@marketa1218 určitě