Ahoj,
začala jsem tenhle cyklus užívat Jeřáb ptačí. Jaké s ním prosím máte zkušenosti? Posunul mi docela ovulaci, jsem teprve 8DC a normálně bývá kolem 14 DC.
A jak je to s jeřábem po ovulaci? Může se užívat dál nebo vysadit. Nikde jsem se nedočetla. Díky moc
@misana155 Děkuji a k otěhotnění náhodou nepomohl?
@marketa1218 pomohl.. Třetí cyklus už nedošel
@misana155 Díky moc, nikdo zatím nepíše, tak se ještě zeptám vás, kapala jste celý cyklus? A také vám posunul ovulaci? Jste hodná, děkuji za odpověď.
Ja mela hodne dlouhe cykly a jerab jsem brala dvakrat, pokazde zkraceni cyklu o vice nez tyden a pokazde z toho klaplo tehotenstvi
@mjbkarol Já zase tak dlouhé cykly nemám, ale zkouším po biochemickem. Takže posunuta ovulace je u jeřábu asi normální? Kapala jste celý cyklus? Děkuji.
@marketa1218 já brala jen jeden cyklus, pak už jsem nemusela a ovulaci jsem měla pravidelnou 🙂
@marketa1218 brát celý cyklus a 3 cykly v kuse. Pak si dát přestávku. Do 80 kg 15 kapek, nad 80kg 20 kapek, na to je potřeba si dát pozor.
@marketa1218 kapala jsem 3x denne 15 kapek do obulace+ tyden po ni
@blondynka400 zkusím, děkuji. Ani případně přes MS nevysazovat? On každý píše něco jiného no.
@marketa1218 za mne nevysazovat. Jojo, to máš pravdu, ono to je to stejné s kontryhelem a dalšími bylinkami, všude to najdeš jinak. Ale za mne když si vezmeš, jak Jeřáb působí je nesmyl ho brát jenom to ovulace
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marketa1218 já s ním mám super zkušenosti.. První MS po dobrani Ha došla o 2dny později a od dalšího měsíce pravidelně na den... Jinak se bere do pravidelného cyklu, mi bylo receno