Ahoj holky
Je tu někdo kdo kapal tinkturu z Jeřábu a pomohl ?
Já k tomu piju i čaj G. Plus ještě Déčko a listovku.
Tak jsem zvědavá.
Dřív mi hodně pomohl na měsíčky kontryhel a další bylinky od bylinkarky takže tomu docela věřím🙂
Je tu někdo kdo má s tím Jeřábem zkušenosti? 🙂
Děkuji za odpovědi holky 🤗
Strašně záleží, co máš za problém, podle toho se volí konkrétní bylinka, úplně bych si nic nenasazovala metodou pokus omyl jenom protože, jsou s tím obecně dobré zkušenosti, a to jsem velký zastánce bylinek. Pokud se snažíte delší dobu, nech se vyšetřit u doktora a manžel také a dle toho vol bylinnou léčbu.
@jako_mala_holka no vidíš a me pomohly bylinky ale nosifol forte duo za dva roky ne :D
@levandule_k děkuji za odpověď, snažíme se 9let .Vše konzultuji s lékaři čaj mám doporučený od zdravotní sestřičky je skvělý prý i při IVF 🙂
Těhotná jsem několikrát byla ,problém žádný nemáme. Máme za sebou úplně všechny testy co dělají.
Na klinice jsme již rok a půl a čeká nás v lednu první IVF 🙂
V životě bych si nenasadila nic bez zeptani ať už lékaře, v lékárně . Když jsem se ptala i na bylinky řekli že můžu. S léky co beru to prý nemá vadit jediné co nemůžu je grep a bylinka na kterou si teď samozřejmě nevzpomenu 😄 takže si myslím že nezodpovědné nejsem.Akorat mě zajímalo kdo to taky bere a pomohl 🙂
Tak je vidět, že u každého je to jinak 🙂 hlavně ať ti něco zabere 🍀
@jako_mala_holka přesně 😄 děkuji🙂 kéž by už 🙂
@levandule_k jo P.S. právě jsem vždy otěhotněla když mi podporovali ovulaci lekama, tak jsem teď chtěla místo léků před IVF ovulaci právě podpořit čajem a tím jeřábem, je to poslední "zkouška" před IVF právě🙂 🙂
Mně na srovnání cyklu pomohly kapky Jeřabina, mám PCOS
@evculinda děkuji za odpověď🙂
konkrétně JEŘABINA (D5) KAPKY 30 ML od pana Jukla
@evculinda dekuju moc 🙂
Tak to jo, některé jsou schopné si zkoušet na podporu těhotenství nějaké bylinky, ale třeba nemají vůbec ten problém, na který se daná bylinka používá. Pro mě ani někteří lékaři a lékárníci nejsou úplnou autoritou, co se týká bylin, protože někteří lékaři jim nejsou nakloněni a neznají jejich účinky.
Já hodně vycházím z účinky ze stránky bylinkyprovsechny.cz, kterou vede lékař, který se zajímá o bylinky a má je dobře nastudované. Je tam i poradna, tak bych možná položila dotaz tam.
Jeřáb se používá při léčbě neplodnosti a nepravidelné menstruaci, takže za mě ok, akorát není tak proflálklý jako kontryhel nebo drmek. https://www.bylinkyprovsechny.cz/byliny-kere-st...
Taky jsem brala jeřáb ptačí v kapkách a další měsíc přišla ovulace poprvé po roce snažení. Mám také PCOS. A dokonce sem při své první ovulaci otěhotněla. 🙏 Držím pěsti 🍀
@levandule_k super mrknu na to dekuju 🙂 No ja vím, někteří doktoři jen kroutí hlavou.
No já jen potřebuji podpořit ovulaci nic víc.
Jsi moc hodná děkuji🙂
@bublee to zní skvěle, děkuji za odpověď🙂
Není za co a držím pěsti ❤️
@bublee dekuju 😍
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mně žádné bylinky nepomohly, ani na úpravu cyklu, ani na ovulaci, ani na otěhotnění... Jeřáb jsem taky zkoušela a nic... Pomohl mi až Nosifol, teď napodruhé jsem otěhotněla hned bez ničeho