ahojky, nemáte někdo zkušenost, začala jsem 1DC kapat jeřáb ptačí tinkturu, kapu každý den 54 kapek rozdělených na 3 dávky. Začala jsem brát kvůli tomu, že se snažíme o mimčo už skoro 10 měsíců a nic.. docela věřím bylinkám a zatím to nechci řešit hormony. No a stalo se mi, že když jsem začla kapat, tak mi úplně zesláblo krvácení a dneska jsem 3DC a menses zmizel :( Nevím jestli to může být těmi kapkami. Jestli máte někdo zkušenost, budu ráda 🙏
@lenickamimi dobrý den, děkuji vám za odpověď.já vím, bylinky někomu sednout nemusí, někomu právě naopak dokonce rozháží cyklus apod. Ale já mám s nimi dobré zkušenosti, sice ne přímo s jeřábem ptačím, ale např. když jsem po antikoncepci musela na vyvolávačku a potom jsem to měla hodně nepravidelně, zkusila jsem Gynex a ještě k tomu kontryhelový čaj, dal se cyklus jakžtakž do pohody. Bohužel otěhotnět stále ale nejde 😒
@mintovka hmm rozumím, u nás taktéž už skoro 3 roky. Hormonální Profil mám v pořádku akorát Teda s tou ovulaci je problém. No tak vám přeji hodně štěstí ať se miminko brzy u vás podaří ❤️🍀
@lenickamimi děkuji, i vám přeji ať se brzy zadaří 👶🍀 Ještě jsem se chtěla zeptat, kde jste si nechala udělat ten hormonální profil?a jestli vás na to poslala vaše gynekoložka?
@mintovka udělal mi ho přímo můj gynekolog z odběru krve 👍
Květy z jeřábu ptačího se používají při neplodnosti, poruchách menstruace, klimakteriu. Můj pohled laika je, že asi není dobré, když ti menstruace úplně zmizela. Bylinky obsahují řadu účinných látek, tedy se s nimi musí zacházet opatrně, já mám s nimi třeba dobrou zkušenost, i když ne s jeřábem ptačím. Může se stát, že máš nějaký problém a špatně zvolenou bylinkou ho akorát zesílíš. Asi bych zapátrala po jiném bylince.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mintovka dobré ráno, s tím zrovna zkušenosti nemám. Mě se to stalo před dvěma měsíci, začala jsem od ledna pít kontryhel, měla jsem sice MS pravidelně ale zřejmě většina cyklů bez ovulace 🤷♀️ale po tom kontryhelu mi už dvakrát MS nepřišla. Bylinky jsou fajn ale nemusí pomoct každému 😣