Jedná se o pozitivní ovulační test?

majaaa82
23. dub 2015

Ahoj holky, mám dotaz, dá se tohle (viz foto) považovat za pozitivní ovu test? Měla jsem ho takhle i 12.DC, pak už jen slabší. A teď, 25. DC. opět toto. Beru Utroš, dnes poslední piluli, MS by měla přijít mezi 26. a 29. DC. TT test Pepíno10 včera negativní. Jsem z toho úplně zmatená. Pardon, že píšu do jiné rubriky, ale přijde mi, že tady to víc žije.

majaaa82
autor
23. dub 2015
majaaa82
autor
23. dub 2015

Ještě oprava, dnes jsem 26. DC, MS by měla přít mezi 27. a 29. DC. Díky.

misula29
24. dub 2015

@majaaa82 nezkoušelas těhu test?

majaaa82
autor
24. dub 2015

@misula29 Ahojky, TT jsem si dělala předevčírem, ten OVU jsem zkoušela proto, že s nimi nemám zkušenost a chtěla jsem vidět, jak vypadá negativní test, páč kolem toho 12.DC to sílilo až do podobného vzhledu, pak sláblo. Čekala jsem, že teď tam nebude nic, nebo jen lehoučká čárka. Tak jsem překvapená. Jestli takhle tedy vypadá pozitivní test, tak jsem měla ovulaci opravdu ten 12.DC, což je fajn vědět. Teď je jen otázkou, proč je test takhle výrazný i teď. Snažíme se o dítě, tak nevím, jestli OVU test mohl zachytit hCG dříve (i když vím, že primárně detekuje LH), než TT, nebo jestli je nějakej čudnej... V reálu to bylo ještě víc výrazný, než na týhle fotce.

misula29
24. dub 2015

@majaaa82 ten LH hormon v těle kolísá, takže takovej test může být i mimo ovu.Tento pozitivní není, jako pozitivní se bere aby ta testovací čárka byla stejně silná nebo silnější než ta kontrolní .Některým holkám ukáže ovu test těhu dřív,ale na někoho to taky nefunguje. Předevčírem mohlo být na těhu brzo,zkus dnes 😉

majaaa82
autor
24. dub 2015

Děkuju za odpověď. Já měla v tom 12.DC i bolesti v podbřišku + plodný hlen, takže ten OVU test byl jen pro ověření. Tenkrát i teď ty čáry byly skoro stejně silné, na této fotce to není tak viditelné, foťák zkresluje. MS očekávám zítra, tak pokud to nedostanu, udělám TT znovu. Jsem z toho zkrátka jelen. Někde jsem četla, že některý holky neměly nikdy OVU test ukázkovej, a přesto ovulovaly (údajně potvrzeno i u lékaře), že prý se má brát jako pozitivní ten, který je v cyklu jednoznačně nejkontrastnější... tak nevím.

misula29
24. dub 2015

@majaaa82 jj to je pravda, některým holkám ty testy fakt nevychází a přesto ovulují 🙂 T

majaaa82
autor
24. dub 2015

@misula29 Tož mi nezbývá nic jiného, než čekat. Bolí mě celej podbřišek, prsa mám jak dva balóny, strašně sliním, tak jsem zvědavá, jestli to je PMS, nebo že bych měla konečně štěstí... 🙂

misula29
24. dub 2015

@majaaa82 tak držím pěsti ať to není PMS 😉

majaaa82
autor
24. dub 2015

@misula29 Děkuju. Bylo by to fajn, ale nechci se na to nějak upínat. Velký prsa a bolavej břuch mám skoro každej cyklus, jediné, co vybočuje je to šílený slinění. Je to podobný, jako když je ti nevolno a vítš, že za chviličku poběžíš...

romelia
30. dub 2015

myslíte, že je to pozitivní?

veronicka89
30. dub 2015
ckei
30. dub 2015

@romelia není.

pro89
3. kvě 2015

@majaaa82 teď už je to asi bezpredmetne, ale mě se takhle ovu test ukazoval cca 14 dni po pozitivním ovu testu, tt byl negativní ale ovu jsem zw zvědavosti zkoušela ob den a čárka silila. Cca 19 den po ovu jsem dělala tt a byly tam // 🙂 takže z mé zkušenosti je možné, že těhotná jsi ale to teď už asi víš jestli ano nebo ne 😉