Fajn neděli všem!
Co myslíte, jedná se o pozitivní ovulační test? Kdy je případně vhodná doba se snažit? Mám za sebou 2 biochemka za sebou (ob měsíc), takže tomu dáváme poslední cyklus a kdyby to bylo potřetí, tak to začneme řešit skrz genetiku. Zkusila jsem koupit ovulační testy, mám je poprvé, tak si jdu pro radu 🙂
Moc děkuji za každou odpověď ❤️
@anickaaa28 moc dekuju, Decko zkusim doplnovat👍🏼
@den1002 Zkus a uvidis,drzim moc palce.
@den1002 brát teď v létě vitamin D je nesmysl! Toho je teď dost ze sluníčka. A ovu test je pozitivní.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Snažte se jak máte chuť,nejlépe obden.Biochemka bych moc neřešila.Ja mela biochemko červenec,srpen a v září jsem potratila.Na doporučení dr jsme měli počkat 3 měsíce. Mezi tím me ma obvodni poslala v říjnu na hematologii, udělali mi veškeré testy,genetika,štítná,trombofilni mutace a podobne.Bylo toho moc.No a v listopadu jsme měli covid,nebyl čas na to nějak myslet. Vysledky mely byt až v lednu.No a ja tam uz prisla a byla jsem v 6 týdnu. Ted jsem uz 26+2tt.Ale co mi asi pomohlo,tak pocas covidu jsme brali vitamin D.K mému překvapení, mi vyšlo z vysledku na hematologii ze jsem neměla skoro žádný vitamin D a zřejmě nam k tomu i pomohl.Drzim palce.