Jedná se o ovulaci?

reeeza
23. pro 2021

Ahoj holky.
Včera cca v 11 jsem si dělala ivu test. Byl negativní, ani náznak druhé čárky. Pak cca v 7 večer jsem si zase zdělala test. Druhá čárka ba něm byla silná stehně jako kontrolní. Cca v 11 večer jsem si udělala další test a ten uzbyl zase bez náznaku druhé čárky. Nechápu, myslela jsem že ty hodnoty nabývají a ideznívají postupně a druhá čárka je více či méně patrná aspoň jeden celý den??
Teď si dělám další test, vyšek zase pozitivně ( ale je ranní, takže beru s rezervou).
Myslíte, že včera ovu proběhla?

izzylka
23. pro 2021

Test se nemá dělat ráno, ale v průběhu dne. A hlavně ovulace nastává 12-48 hodin po pozitivním testu, ne když je test pozitivní

katherine177
23. pro 2021

@reeeza máte fotku?

vanda098
23. pro 2021

Niekomu ovulacny test silnie postupne, niekomu z ničoho nič.. a ovulacia prebehne do cca 48 hodín po POSLEDNOM pozivitnom teste, cize niekto ma pozitívny v deň ovulácie, niekzo ma ovu deň po pozitívnom..
Niekto ma pozitívny jeden, niekto aj 3 dni po sebe. A ani pozitívny ovu test neznamena že ovulacia skutočne bola a zároveň sú ženy ktorým nikdy ovu test pozitívny nevyšiel a ovulaciu majú.. najlepšie to je kombinovať s meraním bazalnej teploty- ovu test ukáže že ovu bude a teplota to následne potvrdi

aselluska
23. pro 2021

@izzylka no jak komu. To co píšeš je v návodu, ale tělo není stroj a kdo cítí ovulační bolest, tak ví, kdy ovulace je. Já to mám tak, že mám pozitivní testy při ostré bolesti. Po pár hodinách už ne. Mám to i potvrzené lékařem.