Ahoj holky.
Včera cca v 11 jsem si dělala ivu test. Byl negativní, ani náznak druhé čárky. Pak cca v 7 večer jsem si zase zdělala test. Druhá čárka ba něm byla silná stehně jako kontrolní. Cca v 11 večer jsem si udělala další test a ten uzbyl zase bez náznaku druhé čárky. Nechápu, myslela jsem že ty hodnoty nabývají a ideznívají postupně a druhá čárka je více či méně patrná aspoň jeden celý den??
Teď si dělám další test, vyšek zase pozitivně ( ale je ranní, takže beru s rezervou).
Myslíte, že včera ovu proběhla?
@reeeza máte fotku?
Niekomu ovulacny test silnie postupne, niekomu z ničoho nič.. a ovulacia prebehne do cca 48 hodín po POSLEDNOM pozivitnom teste, cize niekto ma pozitívny v deň ovulácie, niekzo ma ovu deň po pozitívnom..
Niekto ma pozitívny jeden, niekto aj 3 dni po sebe. A ani pozitívny ovu test neznamena že ovulacia skutočne bola a zároveň sú ženy ktorým nikdy ovu test pozitívny nevyšiel a ovulaciu majú.. najlepšie to je kombinovať s meraním bazalnej teploty- ovu test ukáže že ovu bude a teplota to následne potvrdi
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Test se nemá dělat ráno, ale v průběhu dne. A hlavně ovulace nastává 12-48 hodin po pozitivním testu, ne když je test pozitivní