Ahoj holky, vím, že těchto témat je tu spousta, ale každý jsme originál, tak taky zkouším poprosit o radu. Jsem po zamlklém potratu. Hned jak to bylo možné, začali jsme se znovu snažit o miminko. Teď je to půl roku, co se snažíme znovu, ale nějak se nedaří. Paní doktorka mi tedy nasadila dophaston a clossyl (nyní beru první měsíc). Od zákroku jsem ovulaci zřejmě neměla (nebo jsem ji nepocítila). Tento měsíc jsem nic nechtěla podcenit a tak jsem si začala ovu testy dělat každý den. 🙂 Od 17. DC jsem začala brat dophaston. 16. - 17 DC jsem měla bolesti v podbřišku jako před MS. Mohlo se tedy jednat o ovulaci? Nyní ještě v testech pokračuju, ale nezdá se, že by testovací čárka nějak slábla. Nastala tedy vůbec ovulace? Předem moc děkuji za odpověď. Příkládám foto 🙂
@amalka2981 také bych řekla,že ovu byla 17DC v 16hod.
@amalka2981 ovulaci máš potvrzenou testem a bolestmi (nicméně začala jsi brát léky moc brzo - příště počkej 3 dny po pozitivním testu, jelikož ovulace nastává 18-48 hod po pozitivním testu a nevhodné načasování může spíš uškodit)..
nyní již není potřeba dělat testy, stačí až v den předpokládané MS zkusit těhotenský test (což by mělo být cca 31-33 DC)...tak držím palce, ať se zadaří
@kocila Já popravdě vůbec nevěděla, že bych měla začít brát až po ovulaci. Vzhledem k tomu, že měsíce před ovulace nebyla, tak se asi ani nepředpokládalo, že teď bude 🙂 Každopádně mi paní doktorka říkala, že tyto léky nezabraňují ovulaci, takže proto je můžu brát bez ohledu na to, jestli k ovulaci dojde nebo ne. Každopádně doufám, že pokud by se zadařilo, tak ty léky nijak neuškodí.. :-/ Jinak moc děkuji za radu 🙂
@amalka2981 dulezite je,ze se zda,ze ovulace probehla,zbytek ukaze cas 👍
@michaelarousova můžeš jít na krev týden po ovulaci a budeš si potom jistá
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@amalka2981 ja bych rekla ze pozitivni je toho 17dc a pak nepatrne slabne..kazdopadne jestli ovulace probehla ti test podle me nerekne..to by jsi musela merit teplotu☺️