Ahoj, je mi 34 let a mám 12 letou dceru. Brala jsem 12 let HA a jelikož mi nedělala dobre , vysadila jsem . Částečně i proto. Ze uvažujeme o druhem dítěti, ne tedy hned, protože mám problémy se zády a ty musím vyřešit, navíc i kvůli práci, ale tak za 1-2 roky max bych chtěla, ať nejsem zas moc stara 🙂 .
Po vysazeni HA jsem měla menstruaci zatím 2x a pokaždé po 43 dnech. Ze zvědavosti jsem si delala ovulxni testy obden nebo někdy i denně, a nikdy se mi neukazal ani náznak druhé čárky. Znamená to, ze ovulace nejspíš vunec neprobíhá . Stalo se to někomu po bráni HA ? Kdy vám pak ovulace naskocila ?
@lachtanice86 nespechame,spis mne zajímaly zkušenosti ostatních, zda to někdo měl stejne .
Mě naskočila ovulace asi až po 4 měsících. HA jsem brala cca 5 let.
@sarikslezak děkuji. Jsem rada, ze jsem vysadila už nyní, protože evidente to muže opravdu nějakou dobu trvat
Me ovu naskocila hned. Mimco na prvni pokus.... Ale kamaradka se z toho celkem hrabala. Aj injekce na vyvolani ms musela mit a chodila na ne dvakrat, protoze prvni nezabrala.... Nakonec si sla napravit zada, ze ju boleli. Co ji to napravoval, se ji tak zeptal jestli nema problemy s menstruaci... Tak mu to rekla a on rekl, ze to muze met od tech zad (bolelo ju dole a spise bedra). Na druhy nebo treti den sla do prace a zniceho nic boleni a sama se zpustila MS. Dalsi mesic ovuska a ona hned tehu. Kdyz se bavime a vzpomeneme na toto, tak vzdy rekne, ze nebyt napravy zad, tak snad mimco jeste ani nema a kdo vi, co by obletala....
Já neměla nikdy ovulaci a teď se mi ztrácí i krvácení, jsem z toho dost nešťastná. Nevím co dělat, poraďte mi, prosím
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@amandaapple po vysazení ha mi cyklus naskočil ihned. Pokud chceš dělat testy, musíš je dělat každý den, nejlépe stejnou značkou a ve stejný čas. Pokud ale na dítě nespěcháte, tak nech tělo se srovnat a neřeš to