Je tu šance?

tynuskap
20. pro 2020

Ahoj maminky , snažilky a tak všichni .
Chci se zeptat .
S přítelem jsme se před 5 měsíci začli snažit o miminko . Oba by jsme si to moc přáli. Ale ani jeden v tom nejsme zaběhlí a tak nějak nevím co bych měla sledovat . Což o to , ale tenhle měsíc jsme spolu spali snad každý druhý den. řekla bych že nám to i vyšlo na moje plodné dny . Ale taky to nemohu říct na 100 procent . no každopádně . Myslíte si , že by tu mohla nějaká šance být , že by se konečně zadařilo ? Byl by to krásný dárek k vánocům né že né . Menstruaci bych měla teoreticky dostat na Silvestra . Kdy zhruba by už na testu mohlo něco málo být ? Nebo prostě bude nejlepší počkat až na pár dní zpozdění menstruace, pokud tedy vůbec nějaké bude?

michaelarousova
20. pro 2020

@tynuskap testuj az v den vynechani ms☺️Usetris se zbytecne nervu a hledani nevyditelnych duchu☺️

kiksa22
20. pro 2020

@tynuskap šance je vždycky já bych vydržela do vynechání MS.

ema90
20. pro 2020

@tynuskap Pokud mate sex obden, tak se VZDYCKY trefite do plodnych dnu.
Nejlepsi je asi vychytat si, kdy presne ovulaci mate, ale pokud mate opravdu sex obden, tak je to vlastne zbytecny 😊
Sance na otehotneni je tu samozrejme vzdycky, ale na Vanoce vam to urcite nevyjde.
Za 1. Delejte si test az s vynechanou ms, takze az na Silvestra. A za 2. I kdyby jste neodolala a udelela si test driv a nasla jste druhou carku, tak se bohuzel casto stava, ze to odejde spolu s ms, takze byste potom byla akorat zklamana.
Proto je vzdy lepsi pockat az do vynechani ms 😊

tynuskap
autor
20. pro 2020

Děkuji vám 🙂 vydržím a nebudu testovat 🙂

andycr
20. pro 2020

Určitě šance je. My jsme se s prvním snažili 3 měsíce a většinou v prostřed měsíce obden a zadařilo se. U druhé těhotenství se zadařilo první cyklus a také jsme měli sex obden max 3 dny, bohužel jsme o miminko přišli ve 12 TT 😔, ale to s tím nesouvisí. Takže jen vydržet do termínu menstruace a uvidíte. Hodně štěstí 🍀

lotosek
20. pro 2020

Pokud nepotřebuješ zjistit případné těhotenství co nejdříve, třeba kvůli lékům, tak opravdu nejlíp vyčkat, zda vynechá MS.

brambora28
21. pro 2020

Já nechci být negativní, ale s přítelem se takhle skoro obden snažíme skoro dva roky a nic..
Samozřejmě vám to moc přeji, ale to, že máte sex často nemusí nutně znamenat, že se hned zadaří...

tynuskap
autor
21. pro 2020

Já to nějak nebudu hrotit, nechci být zbytečně pak třeba smutná nebo tak něco... Tak jsem si řekla že prostě to přijde nebo nepřijde. Ale uvidíme. Nemohu říct že se snažíme nějak dlouho to ne takže zatím nejsem zklamaná žádným výsledkem i když by to určitě bylo moc fajn najít //. Ale jak se říká všechno chce svůj čas ☺️