Ahojte babulky.Som tu nova a toto je moja prva tema...Chcem sa opytat,ci je tu nejaka snazilka,ktora papa Clostibegyd a popri tom aj bylinky....My sa snazime uz vyse roka .Moj problem spočíva v tom,ze nemam vobec ovulaciu,tak my doktor predpisal Clostibegyd,,ten my predpisal na 3 den po zacati menzesu 2 krat denne..ten som dojedla pred tyzdnom,,a este to kombinujem aj s bylinkami
eliz a preco nepockas ako zareagujes ty na clostil? ved to, ze kamoske neastimuloval ovu nznamena, ze ani tebe nepomoze. ved ked nepomoze nuiekolko mesiacov, tak potom skus bylinky. a kde is bola, u cinskej bylinkarky na kricku? ja osm bral atiez prvy krat clostil, lebo mi po tom zlozitom potrate odisla ovu...a mam z neho jeden folik 😎
Já beru Clostil a do toho i další přípravky - střídám to. Měla jsem Gynex, čaje od Diochi a taky mateří kašičku. Jo a Drmek a Kontryhel..
elizabett aj ja mam od nej bylinky. dala mi take, co sa davaju po troch potratoch (ajked ja som mala "len" dva)...a podla mna je velmi mila. ale moj problem s krvou ajtka nevyriesia a neviem ci su mocnejsie ako clostil. mne nepomohli, ale beriem ich pre dobry pocit 😎 ja chodim tiex k eliasovi, ale ja os mjeho pacientka. neboj, niekam sa to pohne, uz teraz sa to pohyna, ked beries clostil. a ak chces, zabehni k svojmu odkimu, nech spravi folikulimetriu. kolko sa snazite?
no my sa dlho nesnazime. my sme po svadbe prve tro mesiac enechceli otehu, lebo som len vysadila HAK a telu sa ma dat pauza, no a navyse osm mala statnice, tak keby som otehu hned, tak by som statnicoval aasi v porodnici 😀 no a otehotneli sme hned vo februari (skusali sme od januara), lenze ot zle dopadlo a potom sa vo mne po zakroku este mesiac a pol vyvijalo dalsie tehu. len ten hrozny zakrok, injekcie na stiahnutie maternice vyvolali mesiac trvajuce krvacanie 😝 ja mam nieco s krvou, tak snad nabuduce to uz bude ok. len teraz mame so snazilkovanim este zakaz. elias ma kontroloval po potrate a zistil, ze mi uplne odisla ovu, takze ma lieci teraz tmyi hormonmi. a k ugorovej...nic specialne osm nepocula. poznam baby co k nej chodia, ale ako hovoris, ked im nic nie je...
ahojte baby,aj ja jem clostyl a pijem alchemilkovy caj...tak neviem ci to ma vplyv a ci mi to zaberie.my sa snz uz í mes a staaaaaale nic....ak viete poredte please...
eliz aj aj som mala nafuknute brusko...ale tuism to uz trosku ustupuje. ja som unho bol ana 13 DC a povedla, ze k ovu dojde do 72 hodin...
Já teda nevvim ale s hormonama bych se bylinek bála. Přece jenom se to může negativně projevit. Já po clostíku vždy otěhoněla, vlastně už 3x a teď jsem v 17tt. Bez léků nemám ovulaci, je dobré ještě brát Utrogestan protože clostík snižuje děložní sliznici nebo alespoˇn pít kontryhelový čaj od 1Dc do ovulace pak už ne. U nás to byl vždy běh na dlouhou tra´t. Syn se poved 8 cyklus léčby a te´d 7 cyklus léčby. takže ne hned se povede, na někoho je to slabé a pak je lepší vyhledat centrum. Mě se vždy povedlo když už jsem byla objednaná do centra a věděla jsem že je to poslední pokus 🙂 . každá otěhotní jen v klidu a já jen asi při stresu 🙂 . držim palce ať se brzo podaří.
elizabettt špinenie alebo slabé krvácanie pri ovulácii je normálné. z toho sa vôbec nestresuj.
Elizabettt, mne vsichni doktori rekli, ze mi bylinky neublizi ani nepomuzou. A meli pravdu 😎 Takze jim nedavej zbytecne velkou vahu 😉
Ahojte baby, dlho som tu nebola. s manzelom sa snazime o babo asi rok, druhy mesiac beriem duphaston 15-25 den cyklu a prvy mesiac k tomu som brala aj clostilbegyt 3-8 den cyklu.ale zabudla som si vziat posledne 2tbl, brala som ho teda len 3-6 den cyklu. mate niektora skusenost s tmy ze ste otehotneli po tychto tbl??? ovulaciu mam, prolaktin uz v norme, neviem kde to viazne.dakujem
@pancuska ahoj, dnes mam 25 den cyklu a na teh teste je taka slabulinka tenka ciarocka druha...co si o tom myslite? aj minule mesiace to tak bolo ale potom dosla MS. tento mesiac som brala prvykrat clostilbegyt, ale aj to namiesto 6 dni iba 4, lebo som sa pomylila. beriem aj duphaston 2. mesiac...este sa netesim, ale neda mi to
@donalona este vydrz!! zbytocne by si minala eurace na testy! ja som si tiez robila test na 23DC a nebola som,menzes som nedostala a gyn povedal ze som tehu (bolo to to mmt) kazdopadne pockaj!! ale co ja viem tak tie injekcie pregnyl co som ja brala s clostylom tak viem ze reaguje na ne test a ukazuje sa tam taka slaba ciarocka.....ale ci to robi aj clostyl a duphaston netusim!!! ale urcite by som cakala a uplne to vypusti z hlavy!!vobec sa na to nesustred! 😉 bude to dobreeee
ahojte snazilky🙂 , som tu nova , ale uz davnejsie tuzim po babatku , ale dnes mi doktorka na kontrolnom ultrazvuku po dobrani clostilbegytu oznamila ze mam na uvolnenie z folikulu az 3 vajicka 🙂 , lenze to je az vela .takze opat musim brať clostyl a zmensit davku .ale taka radost ma naplnila ked mi ukazala na obrazovke tie 3 folikuli, akoby som tam uz videla zazrak 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
bylinky nie sú len tak vitamíny, ovplyvnujú sa vzájomne s liekmi, takže určite spozorni. Skontaktuj sa s bylinkárkou, ktorá Ti ich dala.