// vysnene dve a cekani, mate to nekdo stejne?
Druhy den zpozdeni teprve, ale to cekani nejistota des ☹
loveni duchu 😊,jinak mas pravdu je to dost na hlavu! Mas nejaky priznaky boleni bricha a atd? Moc zavidim a preju to vsem co se jim to povedlo hned 😊
@veelinka Nemám..:/ ale já nemám ani příznaky před MS, jak někoho bolí prsa, nálady, atd..to u mě není vůbec..Jediný co, že jsem teď dva dny jakože nafouklá a dva dny byl hustej bílej výtok,ale to může být čímkoli..:/ Jooo taky jsem trochu doufala, že se to povede na poprvé..:/ První cyklus byl anovulační, takže to ani nešlo a teď se uvidí no..🙂
No jak vis ze byl anovulacni?
@veelinka Dělala jsem testy....na všech duchové, na dvou taková trošku silnější čárka, tak sem si říkala,že třeba na mě moc nefungují, pak byla krátká ms a dělala jsem znovu a to stejný jako předtím a najednou 24DC úplně ukazkově pozitivní test, čárka tmavší než ta kontorlní..takže testy na mě fungují, jen předtím nebyla ovu🙂
Jasny aha 😊, takze zitra zkusis uz testovat? 😊👍
To je jasny ze jsi nedockava! Uplne te chapu😊!!! No ja jsem test dnes odpo zkousela a negativni, ale nevim noo, treba je brzy nebo mrcha prijde ☹ , zitra dej vedet- jestli si ulovila? 😊
@anetka9 já vlastně nevím, byli jsme na dovče a já asi po roce a půl poprvé netestovala ani si neměřila teplotu ani se nijak nehlídala takže nevím........odhaduju to ale podle zkušeností tak 11dpo.....
@veelinka no uvidíme no, spíš myslím že tam zas nic nebude, ale tak naděje umírá poslední 😂 ..... to budem asi testovat spolu viď 😂🙏
Ano ve ctvrtek zkusime test 😊👌! JEN DOUFAM ze mrcha NEPRIJDE ☹
Ahoj holky,my se pokouseli ted poprvé,doma máme uz ročního kluka,tak uvidíme. Mám cykly 28-36 dni,nic nemerim, ale včera jsem koupila ovu testy. Vcera byla slabá čárka,dnes uz žádná,tak ovu asi probehla.Přeji všem 🍀😉
Zdravím já meškám už dva dny.Břicho nebolí.Jen mám od včerejška strašnou migrénu...☹Ani pít hodně nezabírá.Doktorka mi psala že si mám udělat test cca kolem 10.8.A pak se objednat.Tak uvidím co z toho bude.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jáááá🙂) dneska 8 dpo🙂 Jak ty?🙂