Dobrý den, holky chtěla bych se zeptat, vidíte tam taky druhou čárku? Je to pepino test a zajímá mě, jestli dělá falešné duchy.
@sonickajehl1 neco asi jo, ale ja duchy nehledám. Kolik dnů meska ms?
@lachtanice86 Ahoj, mám 3 dny do MS. Vím, že testuji brzo, ale mám k tomu osobní důvod.
@sonickajehl1 nevím co se změní, kdyz ted ducha najdeš a pak to muze klidne s ms odejít (vlastní zkušenosti) nebo budeš testovat až po termínu ms?
Mám ještě otázku, teď jsem si dělala mamatest a na něm nic, ale tento test mi příjde, že na ducha jde vidět nějak dobře, žádný lovení 😃 Digitální si asi teď dělat nebudu, ale nezná někdo nějaký dobrý spolehlivý test?
@lachtanice86 Byla jsem těhotná v lednu, test jsem si dělala až 9. dni po vynechané MS a čárka byla silná, ale né úplně, no a za 14dnů jsem potratila. Jenomže, teď mám problém, přítel za týden, odjíždí na 3roky pryč, tak proto bych to potřebovala vědět co nejdřív.
@sonickajehl1 v pondeli na krev hladina hcg a bude vyreseno...
Taky tam něco vidím , já bych koupila mamatest já těm Pepinum moc nevěřím ,popř. V pondělí na krev
@sonickajehl1 je tam ,ale já neví oba ty testy jsou takové flekate skus si opravdu sehnat ten mamač nebo aspoň test z Maxe , prostě obyčejný papírový a myslí že ti to dá jasnější výsledek
@agneska7 ja si dělala mamatest a na něm nic, ale někde jsem četla, že pepino to prej ukazuje dřív a že je celkem spolehlivý.
@sonickajehl1 no řekla bych že spolehlivější je mamatest , na Pepinum jsem měla mockrát ,,duchy,, a nic
@sonickajehl1 to určitě ne. Lepší je mamatest, obyč papirkovy
Na 3 roky? No.. udelej papirkovy mamatest za dva dny
@martulina7 natáčím telefon, ale nic tam nevidím. Kolik dnů je zpoždění?
@arevb ja zpoždění nemám,měla jsem ms…ale slabší a bez sliznice…ale jsem už strašně nafoukla,bolí mě břicho a zada a pálí mě to uvnitř břicha…to jsem měla v prvním těhotenství u dcery tak proto jsem si dělala test
@martulina7 tak za 2-3 dny bych zkusila znovu testovat
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sonickajehl1 vidím, přeji ať sílí 🍀✊