Je to ovulace či ne?

evusa2
19. čer 2016

Ahojky už rok se pokoušíme o miminko , od doby co jsem přestala brát antikoncepci mám cyklus cca 42 dní . Tento cyklus jsem měla předepsaný clostilbegyt 5-9 DC, dnes jsem 36DC. Myslíte že byla včera ovulace? A když jsmě měli sex včera je to správně? Jinak dnes mě bolí strašně břicho a včera taky bolelo ale méně.

no_title
19. čer 2016

Teoreticky byl pozitivní test 18.6., tzn. ovu bude zítra. Ještě si to pojistěte dneškem a bude to dobrý 🙂. Pravděpodobnost otěhotnění je vyšší spíš dnes než zítra... Ale ten test 18.6. je nějaký vybledlý, tak si radši ještě zítra udělej testík 🙂

1nelinka
19. čer 2016

@evusa2 myslim ze ovu teprve bude..ta druha carka ma byt stejna nebo vyraznejsi nez pvni kontrolni..kdyz jsou carky stejne tak ovu nastava do 48h... Bolest bricha je dobre znameni me prestane bolet v momente kdyz praskne folikul a uvolni se vajicko.. Jestli bylo tuleni vcera tak bych dalsi nechala na zitra at spermie dozraji a pojistila bych to jeste ve stredu..

simsamsim
19. čer 2016

Ja mela vzdycky testovaci carku max jak mas ty 18+19.6. a ted jsem 7tt ;) takze nemusi byt vubec stejne silna nebo jeste vic jak ta kontrolni ;)

kocour1
20. čer 2016

Bolení břicha je dobré znamení, také mě bolí při ovulaci🙂...i testy naznačují, že je to právě někdy teď...spermie tam nějakou dobu vydrží, takže by to mělo klapnout. Držím pěsti🙂

evusa2
autor
21. čer 2016

Tak jsem v testech pokračovala dál kde myslíte že je ovulace? A sex včera

no_title
21. čer 2016

@evusa2 jj teď už tutově 🙂

evusa2
autor
21. čer 2016

a kterej z nich? Včera byl sex stačí to?

evulina77
21. čer 2016

tak to bude chtít ještě dneska nebo zítra pojistit, nebo raději oba dny. Protože ovulace proběhne po pozitivním ovu testu do 12 až 48 hodin...

1nelinka
21. čer 2016

@evusa2 ja bych to pojistila zitra at spermijky dozraji

evusa2
autor
22. čer 2016

Tak opět posilam foto zda je to vůbec možné ovulaci jsem rok nic moc neměla tenco cyklus jsem brala Clostilbegyt a teď jestli si dobře myslím 3 dny po sobě je to normální? Už jsme z toho zoufalí.

no_title
22. čer 2016

@evusa2 to nic, to dělají ty léky 🙂 Orientuj se k tomu ještě podle ovulačního hlenu. Jestli je ještě jako "vaječný bílek", tak jsou ještě plodné dny.
A dr. ti nedělal folikulometrii když nasazoval Clostík? To je takové zvláštní teda... Správně by se mělo zkotrolovat, kolik folíků narostlo a jak moc a případně se píchne Pregnyl na spuštění ovulace.

evusa2
autor
22. čer 2016

Nene nekoukal a žádný hlen nemám jen mě bolí už 4 dny břicho

evusa2
autor
23. čer 2016

Tak jsem po 3 pozitivních ovulacnich testech zkusila těhotenský a vyšlo mi toto. Ale nevím zda to třeba není náhoda jelikož jsem před tím opravdu neměla pozitivní ovu test. Třeba je jen zvysena nějak hladina hormonů zkrz Clostilbegyt a ovulaci.

no_title
23. čer 2016

@evusa2 pokud jsi nedostala injekci Pregnylu (aplikuje se do břicha), tak se můžeš radovat 😉
Pokud jsi Pregnyl dostala, tak ten obsahuje hcg a vyprchává do 14 dnů z těla.

evusa2
autor
23. čer 2016

@no_title nedostala,mela jsem jen clostik

no_title
23. čer 2016

@evusa2 tak to je skvělé 😉 Předem gratuluji 🙂

evusa2
autor
28. čer 2016

Tak včera jsem si volala na gyndu, že mi vyšel pozitivní test, tak ještě včera na 20hodinu mě objednali. A je to tam 1cm velký, takže za 3 týdny jdu na krev a pro tehotenskou průkazku. A ve středu dostane manžel dáreček k svátku i s foteckou.

flunder
29. zář 2016

Ahoj holky, chci se zeptat 17.9. mi zacala MS a 25.9. jsem zaspinila, jen lehce jako kapicka. Vhlke obdoby bylo od 22.9. takze vajicko se uvolnilo toho 25? od uterka me tak silene boli podrisek a prsa, toby uz preci nemela byt ovulace ne? Co myslite?19 jsme si nedali pozor :D.

luj89
29. zář 2016

@flunder jak dlouhé máš cykly a MS?

flunder
29. zář 2016

@luj89 tak 27 az 30 dni. Ms jsem mela ted tak 4 dny a neco byla slabsi.

luj89
29. zář 2016

@flunder Tak to si myslim, že nebyla ovulace... ta bývá až tak cca 12 dní před MS a tohle by bylo 9. DC, takže 18 - 21 dní před MS. Spíš bych to viděla na ,,dozvuky" MS nebo divočejší sex ;)

flunder
29. zář 2016

@luj89 no podle hlenu bych to typla na ovulku no nevim. Nebo ze by hormony nejake splasene.

flunder
29. zář 2016

@luj89 jinak divocime porad ale je to mozne! :D

flunder
29. zář 2016

@luj89 ted se mi objevil bily ridky vytok.

luj89
29. zář 2016

@flunder No, já to třeba mám tak, že po MS jsem chvíli bez výtoku, pak vodnatý, potom hustý, pak vodnatý s ovulací, pak chvíli klid a zase MS ;)

flunder
29. zář 2016

@luj89 hmmm tak to je dobre, ja jsem se nejak nikdy moc neprohlizela. Tak ani nevim. Jen me stve to boleni podrisku!

luj89
29. zář 2016

@flunder taky mě někdy bolí podbřišek i když nemám MS, ovulaci ani před MS. Prostě to tak někdy je. Naše těla nefungují podle příruček, kde se píše: cyklus 28 dní, ovulace = vodnatý hlen, bolest a špinění. 🙂 Málokterá ženská (zvlášť po letech braní antikoncepce) dobře zná svůj cyklus tak, aby poznala ovulaci. Já se to taky učím... Pomáhají mi ovulační testy a psaní si příznaků (bolesti/výtok/špinění/MS...). Zkus to taky 🙂

flunder
29. zář 2016

@luj89 ted jsem pocitala kluky kdy a jak jsme je pocali tak lutealni faze mi vychazi 16 dni. A u druheho kdyz jsem myslela ze budou plodne dny tak uz bylo splneno. No chtela bych nejakou spolehlivou ochranu. Telisko mi nesedelo, HA nechci takpak nevim☹. No a jelikos kluci byli oba na jeden pokus tak riziko ze neco ukapne a ja otehotnim je dost velke.