Je to ovulace?

4. dub 2024

Ahojky vsem,

mam k Vam dotaz. Dle Ovu testu jsem mela ovulaci 30.3. chapu ze znaci jen hormon, ale dobre. Testy nyni uz jsou negativni toho 30 byla carka silnejsi nez C. Dle BT mam vyssi teplotu 3 dny nez predchozich 6. Ale az ted se mi dostavit hlen bily, nezapachajici, ale jak vajicko.. nepruhledny. Zacali me bolest prsa a v podbrisku.

Myslite ze je to ovu, ikdyz testy jsou negativni a BT je vyssi? Nebo konec Ovu.

Diky moc za odpovedi

autor
4. dub 2024

Nebo to muze byt uhnizdovani a tak? 🙂

rosalindamelinda
5. dub 2024

Ahojky, zkusím ti to podrobně popsat:
1) Pokud jsi měla pozitivní ovulační test 30.3., kdy byla silnější čárka, tak to znamená, že ovulace teprve nastane. PaneBože, kolikrát to tady budeme opakovat, že pozitivní test nerovná se ovulace 🙏 Od poz.ovu testu se dostaví ovulace do 24-48 hodin. Tím pádem tvoje ovulace zřejmě přišla 31.3.-1.4.
2) Je rozdíl mezi hledem X výtokem, průhledný hlen bývá před ovulací a těsně po ovulaci se změní na hustý bílý výtok, takže ano, výtok znamená konec ovulace 😉
3) V žádném případě nemůže jít o uhnízďování 🙈, když ti sotva skončila ovulace a dostavil se bílý výtok, pokud dojde k oplodnění, vajíčko se dělí minimálně týden a až pak se uhnízdí v děloze, uvádí se snad do 10 dnů.
S tou bazální teplotou už to moc kombinuješ a nepíšeš přesně, které dny se ti zvedla. Nepíšeš ani jaký máš cyklus, kolikátý den cyklu to a ono atd. Takže ohledně teploty se dá těžko radit. Musíš pracovat se svým MS kalendářem a napsat kdyžtak více info.