Poslední menstruace byla 12.12 -16.12, mám ji nepravidelnou, takže ovulaci ani nijak nepočítám ale ve Čtvrtek 17. sem byla na gynekologii, vše bylo o.k a dostala sem vitamíny Yarilo 1 na otěhotnění.
V ten den sem si brala první pilulku a měli jsme sex 3x večer, během týdnu také proběhl sex.
Od včera je mi nějak zle, mám zvýšenou teplotu a často mě píchá v pochvě a v podbřišku.
Nijak se teď nesleduji jen mě to tak napadlo, jestli by to teoreticky mohlo vyjít.
A mám zkusit testnout ? Popřípadě, který test je nejvíce spolehlivý.
@stastnamatka07 Na test je brzy, i kdyby to vyšlo, test by to neukázal.
@journals Na blbý řeči nejsem zvědavá. Normálně sem se ptala a možný to je, potvrdil mi to gynekolog ty učebnice🙂 Mě zajímá, jestli s tím má i nějaká zkušenost, neptala sem se na kecy.
@stastnamatka07 kdy testovat? No pokud nevis kdy byla obulace a kdy to mas dostat tak se to blbe urcuje☺️
Ale take se priklanim ze je to spis ovulace☺️
Spis bych to videla na ovulaci.
Ano, je možné, že to vyšlo. Testnout zkus cca 12.1. 🙂
@stastnamatka07 podle nicku bych tipla, ze už dítě mas a tak bys mohla vědět, ze se testuje v době kdy nepřijde MS. Predtim je vše jen hádání, včetně příznaků co muže byt po těch lécích/vitamínu od Dr. Například.
@stastnamatka07 urcite 🤦🏻♀️ To bych toho gynekologa chtela videt
@journals Och, to je vazne zlej sen tady 🤦 😆
Taky bych rada videla toho gynekologa, ktery ti doporuci testovat, kdyz ms probehla 12.-16.12. a mame dnes nejakyho 27., tusim. Co by ti ten test asi tak ukazal?
Tvoje priznaky budou spis ovulace. Na tehotenstvi je opravdu brzy, vlastne je prakticky z tohodle cyklu jeste nemozne.
Když ti to potvrdil gynekolog, tak co chceš tady? Evidentně máš svou pravdu a když ti napíšeme něco jiného, tak budeš kolem sebe kopat 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@stastnamatka07 a vubec, proc se ptas tady, kdyz jsi to uz konzultovala s gynekologem? 🤣
@stastnamatka07 tehotenstvi fakt po tak kratke dobe nepoznas
@sudylichozrout
Jde to tady od 10 k 5
@stastnamatka07
Klasika, odpoved, ktera se ti zrovna nehodi, tak ses jedovata a kopes kolem sebe 🤦🏼♀️ Co od nas chces tedy slyset, kdyz ti gynekolog potvrdil, ze to mozne je? 😀 A pokud dobre ctu, tak se nikde neptas jestli s tim ma nekdo zkusenost. Ptas se, kdy si mas udelat test, popripade jaky. A ze te teoreticky napadlo, ze to mohlo vyjit. Tudiz kdyz te to jen tak teoreticky napadlo, tak si to urcite s gynekologem nekonzultovala, ze? 🙃
Boze, zensky 🙏🏼🤦🏼♀️🙄
Kdyz se vam nelibi odpovedi jinych, tak aspon neplacejte nesmysly a neplivejte hned jed.
A nebo vite co? Jo, jste tehotna.
Ms skoncila 16.12., 17.12. jste ovulovala, takze jste dnes deset dni po ovulaci a to uz by treba mohl byt videt duch. Ty se tady lovi taky casto.
Takze si klidne udelejte test a koukejte na to bilo co tam bude 🙋🏼♀️
@ema90
Ja hlavne nechapu,ze se dospela zenska musi ptat ostatnich na netu jestli si ma udelat test.
@stastnamatka07 Tak takové příznaky u mě byly každý měsíc při ovulaci.... Občas i dvakrát za měsíc (díky hyperovulaci). Spíš bych zkusila testnout ovulačním testem 😉 když bude pozitivní, tak aspoň budeš vědět, že na to máte "vlítnout"... Jinak na testování těhotenským testem je opravdu brzy .... To až tak toho 12.1., jak už tady bylo psáno. 🙂
@kami2262 Děkuji za normální odpověď. Zkusím.
Při procitání posledních 3 dotazu si myslím, že každý jiný, než chtěný názor = ukázka toho, jak jsou k sobě lidí zlí a arogantní. Ach jo a to vychováváme děti? My, ženy? S takovou grácií zde? Kde je úcta, svoboda názoru, slova, pokora a lidskost? Dámy, nezapomeňte pak ukázat prstem na vztekajici se dítě třeba venku, prvně si vzpomeňte na Vaše chování zde,kde se schovávate pod Nickem a chováte se jako ... Jiný názor na věc = dobytek,ba hůř 🤦😔
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07 no taaaak...ucebnice biologie 🤦🏻♀️
Testovat uprostred cyklu je fakt k nicemu