Ahoj holky , mám 3-4dny do ms je to test dr max dělají falešný ?Dva roky snažení😔 boli mě neskutečně prsa proto jsem udělala tt.
@mzacikova Děkuji za reakci , na živo je vidět líp ale takovej šedej je.
@jasmina1992 jestli si dobře vybavuji, tak jsem měla asi taky ten mamatest jak píše @mzacikova , a 3dny do ms mi ukázal ne ducha, ale krásnou drobet slabší čárku. Ale co si pamatuji, že jsem si pro něj šla 4km pěšky . Normálně bych ho sháněla až při zpoždění, ale ten náš psí blbec byl nějakej ohleduplnej,tak jsem šla dřív 😂
@amazonkajanik a zeptam se ještě sílící ovu test před ms zda je to normální🙂?
Teda za mě naopak max má víc barviva a nikdy mi falešnýho neukázal... 😁
@lucca0 jeee no pěkný🙂 a vidíte něco prosím na mé fotce .
@jasmina1992 vidim. ♥️ At sili.!
@lucca0 děkuji ale po dvou letech mimoděležnim a potratu noo uvidim doufám věřím.
@slunickova děkuji za reakci nooo ten modrý tt je podobný mému bohuzel lip mi to vyfotit nejde .Jinak přeji ať silí🙏🙂
@slunickova takto no🙂
@jasmina1992 zkus ten mamatest
@jasmina1992 silici ovu test muze znamenat tehu, ale spolehat se na to nejde no.... I kdyz ani na tt ze 😃
@zrzeckas Děkuji za reakci ,můj ovu test je takto udělaný teď z rána ,dokonce i když se nemá dělat ráno protože jse Lh uvolňuje přes den je slušný jinak přes den včera byl tak tak 🙂
@jasmina1992 asi bych raději skočila pro těhotenský test než dělat ovulační. Ten ovulační může a nemusí sílit.
@jasmina1992 zkousela si ho i po ovu? Jako esik byl uplne cisty..... Pokud ne tak to muze byt LH hormon, pokud ano tak se priklanim k tomu tehu..... Jinak nevim, kolik dni mas do ms, ale jestli jsi netrpeliva tak bych zkusila tento... Delat ho muzes uz 5 dbi pred ms
@jasmina1992 zkusila si ten mamatest?
@slunickova ne ne🙂zítra udělám ať je odstup
@jasmina1992 tak dej vedet😉drzim palce.
@slunickova Dám🙏🙂...
@jasmina1992 ahoj tak co test zkusila si
@slunickova takto ale po zaschnuti moc vidět neni ,ale byl v limitu tak nevím 😕Ms ma být úterý středa.
@jasmina1992 to je test dr.max ze jo
@slunickova jj
@jasmina1992 zkusila bych spis ten mamatest
@slunickova proč myslíte ?Chtela jsem ho také ale byli jen tyto.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jasmina1992 dr.max má málo barviva. Zkoušela jsem před ms mamatest, ten je lepší. Tady vidím jen opravdu, když se fakt pořádně zaměřím 😔