Zdravím holky, chtěla bych se zeptat, jestli někdo vidí ducha, moje MS ma zpoždění a dnes jsem si dělala tt a vyšlo tohle, jde o to, že jsem na dovolené a nerada, kdybych byla těhotná, pila alkohol. Prosím, rady o tom ať počkám si nechte.
Zkus vyfotit s bleskem. Mně se taky pořád zdálo, že mám ducha a šlo to pořádně vidět až na fotce s bleskem 😁.
@jarushine teď jsem se koukala pořádně a spíš mi to přišlo jako ryska🙂
Ja tam teda neco malo vidim,ale chtelo by to lepsi fotku
Zkus testnout za dva dny
Není tam nic a jestli ti už mešká, bylo by něco vidět s největší pravděpodobností
@te_reza To těžko, mám dlouhé cykly. Jinak těhotná jsem už jednou byla a zjistila jsem to až 9. Den zpoždění a to jsem se testovala každý druhý den. Ale bohužel to nedopadlo😪
@te_reza Nebo spíš až 9. Den vynechání se ukázala slabá čárka.
Tento test je negativni,je tezke i odhadnout,kolik jsi DPO kdyz nevis, kdy jsi mela ovulaci (9 dnu zpozdeni a teprve duch znamena,ze jsi mela pozdeji ovulaci a nez se ti vybarvil test az po tak velkem zpozdeni,test se zacina vybarvovat 10-14dnu po ovulaci)...takze si uzivej dovcu a nic neres 👍
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já nic nevidím... Každopádně i kdybys byla na takovým začátku těhotenství, trocha alkoholu by neuškodila.