Cauky holky delala jsem par testu ted poslednich 5 dni rano jsem delala z rosmanu ale nic na nem nebylo a pred chvili jsem udelala pepino ruzovy a viz foto.uz jednou mi test ducha udelal ale sotva byl ockem videt mam zkusit jeste jinou znacku nebo tenhle test dela takove carecky?zitra mam dostat ms cykly mam delsi 31 az 34 ale celkem pravidelne.rano mi bylo docela zle od zaludku ale neprirovnavam si to k tehotenstvi.Sem tam bolest v podbrisku aoe to muze byt prichozi ms
@lencaa11 to rikate vsude jsem si vsimla...ale dekuji za nazor.
Pepino mi udělalo stejnou falešnou čárku a nebyla jsem
Tak když tam nic není tak nebudu psát je tam bohužel chápu že každá žena ráda by viděla // ne vždy to je hned a Pepino tu x krát udělal // nebo 👻 nic z toho nebylo ...
Sněhobílý TT. Negativní. Žádné falešné nebo falešně pozitivní nebo falešně negativní testy nejsou sakra - stačí prostě důstojně přijmout zklamání nad negativním TT 😕
Ja tohle lovení duchu moc nechápu... věřím, že kdo nemůže otěhotnět,tak si prostě přeje ty dvě čárky tam najít, sama jsem u dvou těhotenství nemohla několik měsíců a roků otěhotnět,ale prostě jsem čekala, až ta MS nepřijde...a čtyři těhotenství (tri úspěšne) a vždycky prostě dvě výrazné čárky,nikdy žádný duši....
Souhlasím příspěvkem nade mnou
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nic tam není je to negativní ...