Je to divné nebo v pořádku?

12. čer 2024

Cauky holky delala jsem par testu ted poslednich 5 dni rano jsem delala z rosmanu ale nic na nem nebylo a pred chvili jsem udelala pepino ruzovy a viz foto.uz jednou mi test ducha udelal ale sotva byl ockem videt mam zkusit jeste jinou znacku nebo tenhle test dela takove carecky?zitra mam dostat ms cykly mam delsi 31 az 34 ale celkem pravidelne.rano mi bylo docela zle od zaludku ale neprirovnavam si to k tehotenstvi.Sem tam bolest v podbrisku aoe to muze byt prichozi ms

lencaa11
12. čer 2024

Nic tam není je to negativní ...

autor
12. čer 2024

@lencaa11 to rikate vsude jsem si vsimla...ale dekuji za nazor.

mydlova
12. čer 2024

Pepino mi udělalo stejnou falešnou čárku a nebyla jsem

lencaa11
13. čer 2024

Tak když tam nic není tak nebudu psát je tam bohužel chápu že každá žena ráda by viděla // ne vždy to je hned a Pepino tu x krát udělal // nebo 👻 nic z toho nebylo ...

rosalindamelinda
13. čer 2024

Sněhobílý TT. Negativní. Žádné falešné nebo falešně pozitivní nebo falešně negativní testy nejsou sakra - stačí prostě důstojně přijmout zklamání nad negativním TT 😕

ajja87
13. čer 2024

Ja tohle lovení duchu moc nechápu... věřím, že kdo nemůže otěhotnět,tak si prostě přeje ty dvě čárky tam najít, sama jsem u dvou těhotenství nemohla několik měsíců a roků otěhotnět,ale prostě jsem čekala, až ta MS nepřijde...a čtyři těhotenství (tri úspěšne) a vždycky prostě dvě výrazné čárky,nikdy žádný duši....

Souhlasím příspěvkem nade mnou

adelisss
13. čer 2024

@ajja87 Já už radši tyto příspěvky nekomentuju... Ono stačí počkat pár dnů a je jasno. Trénink trpělivosti je pro mateřství důležitý :D

ajja87
13. čer 2024

@adelisss je to tady dnes a denně a normálně ty příspěvky prechazim,ale občas mi prostě ujede prst a musím jim to napsat😁a ja s tebou naprosto souhlasím..