Je to anovulace nebo ovu přijde?

reeeza
19. lis 2023

Holky, ovu jsem mívala léta pravidelnou, kolem 20DC.
V květnu jsem prodělala zamlklý potrat v 11tt. Od té doby cvičím PCOS jógu a piju kontryhel, ovu mi hned první cyklus po cvičení a pití kontryhele přišla ukázkově 14/15DC, další cyklus opět 15DC. Pak najednou ovu nebyla, čili anovulace. Minulý měsíc byla krásně silná a tento měsíc netuším.
10, 11 DC hladina LH stoupala, ale pořád byla celkem slabá. 14DC ale začala klesat ( začala jsem používat ABS stimulátor svalů a přičítám to tomu, přece jen jsou to mini elektrické výboje). Od té doby mám slabounkou druhou čárku. Ale včera 17DC i přesto byl ovu hlen jak kráva a pocity v břiše jako u ovu. Dnes 18DC mám pocit jak při nastávající menses. No jsem zmatená. Po celou dobu ale nestoupla BT drží se 36.3.
Čili myslíte že jde o anovulační cyklus vzhledem k nízkým hodnotám LH i BT? Proč ale byl hlen a ovu bolesti?
Myslíte že by se ovu ještě mohla nastartovat nebo vajícko prostě přestane uzrávat a už se nenastartuje další uzrávání? LH mám teď ale opravdu slabounkou čárku. BT stejná.

bejuna29
19. lis 2023

Anebo dojde ovulace kolem 20 dc a dal...prostě mer a testuj dal... uvidíš...

hezz17
19. lis 2023

Ja myslim, ze to az moc pozorujes🫣

reeeza
autor
19. lis 2023

@hezz17 však já vím, je to děs 🙈Ale celkem mě děsí jak to jde s mojí plodností do háje. Je mi 34, nedaří se otěhotnět a do toho ztrácím ovulaci. To by se zvýšeně pozorovala každá v mé kůži. To musí člověk zažít, aby pochopil ty obavy 🤷‍♀️ Je to děs.

reeeza
autor
20. lis 2023

No tak jsem blbka 🙂))
Dnes lh 200