Je tento test pozitivní?

alex321
7. kvě 2022

Bojím se že vidím ducha prosím poraďte

nat
7. kvě 2022

@alex321 bohuzel tam nic neni...

ronyx
7. kvě 2022

Já nevidím nic

andelicka
7. kvě 2022

Taky nic nevidím

te_reza
7. kvě 2022

Když to hodně přiblížím, něco tam vidím. Jinak bych to pouze okem brala jako negativní test

klokanka31
7. kvě 2022

@alex321 Nic nevidím

nina004
7. kvě 2022

@alex321 Bohužiaľ nevidím druhú čiarku

jako_mala_holka
7. kvě 2022

Nic

slecnami
7. kvě 2022

Já teda nic nevidím. A holky, některé tady píšete, že "bohužel nic", ale zakladatelka píše "bojím se, že vidím ducha", tudíž to nezní, že by případné těhotenství bylo žádoucí, takže to je pro zakladatelku asi dobrá zpráva... 🤷‍♀️

hanca27
9. kvě 2022

Holky, snažíme se rok půl, zrovna jsem nastoupila do nové práce minuly týden s tím, ze Dr mi dal doporučení už na kliniku ..ale dnes se cely den motam, začala sem špinit asi už týden před MS je na půl den ..takže mi už to bylo divné a dnes najdu na testu ducha ..já se zblázním ..myslíte ze to je pozitivní ? To přece není možné ..tolik času nic a teď když to v hlavě “zabalim” posunu se karierne tak asi možná …🤷🏼‍♀️😁 nevím ..bojím ze tohle je největší falešná naděje za tu dobu ..🙄 MS mám dostat zítra či pozítří (někdy mám 27 cyklus někdy 28)

ronyx
9. kvě 2022

@hanca27 tak tohle je krásně pozitivní test, žádný duch. 😉 Potichoučku gratuluji 🙂

hanca27
9. kvě 2022

@ronyx fakt ..no kamarádka mi na to napsala, ze je to ještě slabé na pozitivní test ..no tak zítra zkusím další a snad bude výraznější ..já jsem z toho úplně rozhozena..nevím jestli se mám radovat nebo to je nejsky omyl 🤦‍♀️🙄😂

te_reza
9. kvě 2022

@hanca27 to bych brala jako pozitivní. Ono to tak bývá, když to "odsuneš" jde to najednou samo

eloana
9. kvě 2022

@hanca27 ano to je pozitivni test

nina004
9. kvě 2022

@hanca27 Ja by som to ako pozitívny test brala. Mala som na tomto teste slabšiu čiarku a už je z toho ročný syn 🙂

hanca27
9. kvě 2022

Díky holky, ta kamarádka to spletla s ovulacnim ..tam platí ze pozitivní je když jsou stejně silné ty carecky nebo silnější dokonce ta testovaci..takže ..snad to vypadá nadějně tedy !!!! Uvidíme jak to bude pokračovat 🙏🏻

eloana
9. kvě 2022

@hanca27 ano -ovulacni test by nebyl pozitivni.... tento urcite je

andelicka
9. kvě 2022

@hanca27 Krásný pozitivní těhu test, blahopřeji 🥰

hanca27
9. kvě 2022

Děvčata, jste milé děkuji 🙂) poprvé v životě jsem zažila nidacni spineni .. - myslela jsem, ze to je jen vzácné ..ale ejhle u mě jako z učebnice …tak snad se vše udrží jak má 💜

eloana
9. kvě 2022

@hanca27 jen ze zvedavisti kolikaty dpo nidacni spineni bylo…?

hanca27
9. kvě 2022

@eloana já byla na ultrazvuku v pondělí 25.4. a to jsem měla folikul 22-23mm takže buď byla ovulace ještě ten den nebo den po ..i podle bolestí ..tipuju v úterý 26.4. ..a špinit jsem začala v pátek 6.5. ..čili cca 10 dpo ..začaly bolesti jako na MS ..a po utreni růžový výtok a poté i vyloženě hnědý .. myslela jsem, ze se mi klasicky rozjíždí MS akorát o dost dříve ..protože ten podbrisek fakt bolel ..ale za 2 hodinky uz nic ..úplně cisto ..až do teď ..ale bolesti na MS a tlaky pořad ..

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru