Bojím se že vidím ducha prosím poraďte
Já nevidím nic
Taky nic nevidím
Když to hodně přiblížím, něco tam vidím. Jinak bych to pouze okem brala jako negativní test
@alex321 Nic nevidím
Nic
Já teda nic nevidím. A holky, některé tady píšete, že "bohužel nic", ale zakladatelka píše "bojím se, že vidím ducha", tudíž to nezní, že by případné těhotenství bylo žádoucí, takže to je pro zakladatelku asi dobrá zpráva... 🤷♀️
Holky, snažíme se rok půl, zrovna jsem nastoupila do nové práce minuly týden s tím, ze Dr mi dal doporučení už na kliniku ..ale dnes se cely den motam, začala sem špinit asi už týden před MS je na půl den ..takže mi už to bylo divné a dnes najdu na testu ducha ..já se zblázním ..myslíte ze to je pozitivní ? To přece není možné ..tolik času nic a teď když to v hlavě “zabalim” posunu se karierne tak asi možná …🤷🏼♀️😁 nevím ..bojím ze tohle je největší falešná naděje za tu dobu ..🙄 MS mám dostat zítra či pozítří (někdy mám 27 cyklus někdy 28)
Díky holky, ta kamarádka to spletla s ovulacnim ..tam platí ze pozitivní je když jsou stejně silné ty carecky nebo silnější dokonce ta testovaci..takže ..snad to vypadá nadějně tedy !!!! Uvidíme jak to bude pokračovat 🙏🏻
Děvčata, jste milé děkuji 🙂) poprvé v životě jsem zažila nidacni spineni .. - myslela jsem, ze to je jen vzácné ..ale ejhle u mě jako z učebnice …tak snad se vše udrží jak má 💜
@eloana já byla na ultrazvuku v pondělí 25.4. a to jsem měla folikul 22-23mm takže buď byla ovulace ještě ten den nebo den po ..i podle bolestí ..tipuju v úterý 26.4. ..a špinit jsem začala v pátek 6.5. ..čili cca 10 dpo ..začaly bolesti jako na MS ..a po utreni růžový výtok a poté i vyloženě hnědý .. myslela jsem, ze se mi klasicky rozjíždí MS akorát o dost dříve ..protože ten podbrisek fakt bolel ..ale za 2 hodinky uz nic ..úplně cisto ..až do teď ..ale bolesti na MS a tlaky pořad ..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@alex321 bohuzel tam nic neni...