Prosim, jak to je? Kdyz jsou dve stejne silne carky je test pozitivni? Takhle to je cely den? Pritel dnes pracuje do 22h. tak zda ma smysl se pokouset 😂 dekuji za odpoved. Vsem dekuji za rozumne odpovedi.. a krasny den ❤️
Ja mela po pozitivnim testu ovu za 2 dny. Takze urcite dnes, zitra, pozitri
@misha31 no, mne poboliva cely spodek. Jak kdybych mela stahy.. nebo nevim k cemu jinemu to prirovnat 😂
@amandabell jo, pri ovulaci hodne zen pocituje bolesti tam dole, ale stejne...sup na to 🙂
@misha31 a neprichazi ovu do 36h cca? nebo uz to muze byt den od trvani? Po ovu je dobre si teh. test udelat az 13/14 dpo, ze?
@amandabell do 48hod u vetsiny zen, jednou mi prisla az za 5 dni taky - to jsem mela 3 dny po sobe pozitivni ovu testy. Merila jsem cely rok poctive bazalni teplotu. Tehotensky test po ovu mi vysel hodne pozitivni uz 10 dni, samozrejme jistota v den ocekavane ms
@misha31 no ja mam prave ms nepravidelnou, tak je to to celkem orisek ji zachytit. Ted merim vicemene pravidelne, ale vcera jsem mela celkem bolesti a dnes jsem merila znovu a opet dve stejne silne carky. Dokonce mozna tmavsi.
@amandabell taky jsem mela strasne cykly. To znamena, ze jeste ovu nebyla, takze snazit se porad 😁
@misha31 tak to je super asi je tedy behem techto dni vysoka sance, ze ano? 🙂 snazime se jak jen to jde 😁 opravdu doufam, ze uz se to povede. A kdyz tedy jeste nebyla tak teprve do tech par hod prijde? A behem toho, cim vice snahy tim spis.. presne, ja ty cykly mam uplne nesmyslne 😂 jsem rada, ze jsem ji konecne capla 🫣😁
@amandabell drzim pesti, proste ted to chce aspon jeste nasledujici 2 dny "zneuzit" chlapa 🤣
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@amandabell jasně že má smysl ovu se ted chystá určitě teď aspoň 3-4 dny se snažit +-