Je tam vůbec nějaká šance?

rootham
20. led 2021

Kočky...
...sex v piatok, v nedeľu, v pondelok folik 22mm, ovitrelle pichnuty, v pondelok večer sex, ale v utorok PRÁVE, KEĎ SME SA MALI SNAŽIŤ, chlap ochorel, absolútne nepoužiteľný...
Otázka : je tam vôbec nejaká šanca? Necítim nijaké zmeny 😣😣😣. Dnes 10 deň po ovitrelle.

lachtanice86
20. led 2021

@rootham šance tam je

sudylichozrout
20. led 2021

@rootham Spermie preziji i pet dnu. Ja sama jsem otehotnela z milovani 4 dny pred ovulaci. Ne uplne stopro planovane tedy.
Ale uprimne, desi me, jakym zpusobem pises. Ze "byl uplne nepouzitelny, protoze onemocnel." Dost sobecky pohled zeny, ktera se tak urputne snazi o dite, ze muze degraduje jen na darce spermii.
Porad tak nejak tajne doufam, ze je to jen nedorozumeni a ze jsi to nemyslela tak, jak to pises.

rootham
autor
20. led 2021

@sudylichozrout viem, ze preziju toľko. Musím sa smiať... Ten vyraz 'nepoužiteľný' bol písaný s úškrnom na tvári...akože sranda...ze my ženy velmi dobre vieme aké sú oni chúďatká, keď majú trošku sopliky. Nemyslela som, ze to niekomu môže vadiť ako to napíšem. Každopádne ďakujem pekne za odpoveď.

rootham
autor
20. led 2021

@lachtanice86 ďakujem za odpoveď 😉

malenka3
21. led 2021

Myslím, že šance je, folikul praská kolem 22 mm, takže u tebe někdy mezi pondělí a úterý. Ty spermie tam počkají, myslím, že i kdybyste na to vlítli v úterý, tak je větší šance, že úspěšná bude spermie z neděle nebo pondělí. V úterý se nestihnou vyrobit nové, kvalitní, když to řeknu hodně zjednodušeně.

rootham
autor
21. led 2021

@malenka3 😊 zlatá. Dik moc. Uz som si prestala robiť nádeje... Nech počítam jak počítam... Vďaka... Krásny dníček 😘

hanih
21. led 2021

@sudylichozrout Ona to s tou nepouzitelnosti asi nemysli zle. Ja tohle slovo taky pouzivam, i kdyz spis na sebe. Kdyz mi treba neni dobre, jsem nemocna, tak reknu, ze jsem "totalne nepouzitelna". Dovedu si predstavit, ze to nekdo rika i o partnerovi, aniz by to myslel nejak zle...

hanih
21. led 2021

@sudylichozrout Je to proste neco ve smyslu "bylo mi tak zle, ze jsem nebyla schopna cokoliv delat".

kevi1
21. led 2021

@sudylichozrout myslim ze to nebolo myslene "nepouzitelny" ako na sex, ale "nepouzitelny" akoze chory... u nas sa to tak obcas hovori, neviem jak v cestine, ale ja sama hovorim, trebars ked som unavena alebo ma boli hlava, ze som nepouzitelna a myslim to tak vseobecne. Ale mozno som to ja zle pochopila 🙂

sudylichozrout
21. led 2021

@kevi1
@hanih
@rootham
Pevně v to doufám 🙂

rootham
autor
21. led 2021

@hanih vďaka moja za podporu. Aby sa človek bál čokoľvek napísať 😣

rootham
autor
21. led 2021

@kevi1 dik že si sa ma zastala. Áno, tak to bolo myslene. Škoda, ze to úplne otočilo konverzáciu. A co ty hovoríš na môj problém? Ak to tak môžem nazvať... Skôr dilema 😣

rootham
autor
21. led 2021

@hanih a hodila by si mi aj tvoj názor na môj post?

hanih
21. led 2021

@rootham Myslim, stejne jako ostatni, ze sance by mohla byt. 🙂

kevi1
21. led 2021

@rootham vies co ja som prveho s chlapom splodila 5 dni pred ovu.. teraz sme sa uz 2x trafili do ovulky a nic a celkovo 4 mesiace pokusov a nic. Takze podla mna v plodnych dnoch je to sumak, proste sanca na pocatie zdraveho paru v plodnych dnoch je 15-20% a je jedno ci sex bol den pred ovu alebo v den ovu 🙂

rootham
autor
21. led 2021

@kevi1 😊👍diiiik. Ale... Robila som test a bielo... 10dpo...😣 Kašlem už na to. Vzdávam sa...

kevi1
21. led 2021

@rootham jak dlho sa snazite ? 🙂

rootham
autor
21. led 2021

@hanih vďaka, zlatá. Písala som kevi1... Precitaj... Uz nemám silu sa biť s prírodou

rootham
autor
21. led 2021

@kevi1 aaale. Uz to ani nerátam. Nie je to také snaženie ako tu baby prevádzajú... Meranie bt, ratanie dni atď... Povedali sme sa par rokov dozadu, ze ideme do toho, nechali tomu voľný priebeh a nič... Vyse roka. Potom som na laparoskopiu, cysta 9cm, mesiac na to tehu... 2 dni pred MS (viem to presne, keďže nebol sex celý mesiac pre môj stav). Skoncilo to ZT asi v 10tt. Odvtedy nič. Vraj jedine ivf, lebo mala som zrasty. Tu a tam ma to chytilo, tak sme skúsili s odstupom casu 2 ivf, ale foliky nerastli. Uz som to vzdala. A teraz pri kontrole na utz vraj foliky 20mm v decembri a teraz 22mm.... A vidis. Zas nič. Seriem uz ozaj na to.

rootham
autor
21. led 2021

@kevi1 a vy ako dlho?

rootham
autor
21. led 2021

@kevi1 ale dalo mi to zas len blbú nádej... 😣

kevi1
21. led 2021

@rootham tyjo tak to musi byt narocne :( ale ked je ovulka tak sa musi snad raz zadarit.. manzel spermie ok? My sa snazime kratucko, piaty mesiac ale jeden mesiac som bola bez ovulky.. ale sme uplne ok (boli sme v CARe) tak bohvie co sa deje a kedy sa zadari zdravemu paru 🤷🏻‍♀️ Ja vsade vidim ze sa nedari kvoli HA a podobne ale ja nic neberiem, sme fakt zdravi mladi ludia (25 a 27 rokov) tak neviem kde to viazne

rootham
autor
22. led 2021

@kevi1 áno. Priateľ spermiogram na jednotku. Vraj či nechce darovať. No moja, ťažko sa zadari v tejto dobe. Zlá, nezdrava doba 😣. Držím ti palce

krisatko
22. led 2021

@rootham nic si z toho nedělej. Všimla jsem si ve více diskuzích že sudylichozrout je taková hodně od rány....

rootham
autor
22. led 2021

@krisatko 😊😊😊 ďakujem. Milé od teba 😘. Pekný deň

rootham
autor
22. led 2021

@sudylichozrout vieš co? Ako to tu sledujem, jak sa ma kočky zastali, čítam opäť tvoj komentár... Ano nebolo to mienené nejako dehonestovat chlapa, ale v podstate sú to len darcovia. Keď sa tak na to pozriem, v konečnom dôsledku si to odserieme MY ŽENY... pichanie ihiel, merania teploty, ultrazvuky, odbery krvi, iné nepríjemné aj bolestive vysetrenia a zákroky, vklady, vstreky a neviem co všetko ešte... Aaa ozaj... A napokon ak Boh dá vynosenie bábätka a jeho pôrod...a teda bodaj by ten Boh dal. Ale kde je tu chlap??? Darca!

hanih
22. led 2021

@rootham Hele ale ja bych se ted teda zastala tech chlapu. Jasne - vysetreni, odbery, porod - to je na zene, ale pokud neni chlap ignorant nebo sobec, je v tom s ni - pomaha, je pozorny, snazi se to ulehcit, zajima se, stara se. Neni to tak, ze daruje sperma a ma hotovo. Ja se na sveho muze mohu spolehnout kdykoliv, ale behem tehotenstvi snad jeste vic. A porod si bez nej nedokazu predstavit. Byl u obou a tak neskutecne mi pomahal, jak fyzicky, tak psychicky. Jasne, nekteri muzi jsou bohuzel jen darci, ale spousta dalsich do toho jde se svou zenou tak rovnocenne, jak je to jen mozne.

kevi1
22. led 2021

@rootham toto nemozes tak brat. Chlap nemoze za to, ze zeny rodia deti. Moja svarina minuly tyzden porodila a jej partner bol pri porode a mala som uplne deja vu ked mi rozpravali ako sa citil - presne jak moj chlap. Povedal, ze to bola totalne beznadej a bezmocnost, vidiet svoju partnerku trpiet, nevediet jej pomoct, vediet ze proste on aj keby chcel, tak odriet si to musi ona. Mne chlap povedal, ze bol rad, ze tam pri mne bol, lebo pochopil, ake sme my zeny silne a mohol ma aspon drzat za ruku a vidiet syna pri jeho zrode, ale naozaj v zivote sa necitil tak nepotrebne a bezmocne a dal by cokolvek za to aby mi mohol pomoct.
Mojho chlapa tiez trapi, ze sa nam druhe akosi nedari, sam isiel z vlastnej vole na spermiogram, pytal sa doktora, co moze on urobit, aby pripadne zlepsil kvalitu spermii, aj ked ich nema zle. Bohuzial, tak to priroda zariadila, ze my podstupuje hormonalnu liecbu a podobne. Na druhej strane zvacsa su to zeny, co zostaju doma s dietatom a travia s nim prve tri roky jeho zivota zatial co chlap musi kazde rano od svojho dietata odist do prace...
Okrem toho, ja beriem ako dar ze mozem vynosit babatko a porodit ho a v zivote by som to s chlapom nemenila, aj ked som mala tazkosti v tehotenstve, vedomie, ze mam v sebe miminko bolo to najkrajsie, co som kedy zazila a teda nechcela by som sa o to pripravit. Podla mna to stoji za kazdu prebolenu mestruaciu, co som v zivote zazila a ze ju zazivam kazdy mesiac.. ta moznsot vynosit a porodit dieta je najvacsi dar ktory som od Boha mohla dostat.

rootham
autor
22. led 2021

Ved ja viem kočky kevi1 a hanih, ze nie sú LEN darcovia, ale zrazu ma naštvalo jak sa do mňa obula. Rozhadzane mám hormóny, srdita som, tak mi prišla do rany. Tiež by som to nemenila s chlapom. Bábätko je ozaj dar od Boha... 😊

marketanova
22. led 2021

Vždycky je šance, musí se doufat, já mám PCO a také trpím, ale věřím. Ale určitě je dobré načerpat i další info a snažit se neplodnost řešit, i na klinice.