Ahoj holky. Tak jdu se zeptat. Asi blbě, ale musím. Již meskam z MS. Poslední byla v červnu. Teď měla dojít 7.a nic. V květnu jsem dobrala antikoncepci a dalsi už nenacala. Bolest v podbřišku byla jako pred MS, ale bohužel nic. Dělala jsem si test, ale nevím zda byl vadný či co. Děkuji za odpověď
@jitka399 vidím ducha 👍
@ellyem děkuji, právě jsem dělala, ale vyšli negativní 😔. Tak nevím. Právě proto jsem se chtěla poradit. Jinak jsem byla i u doktora, a ten řekl, že tam těhotenství není. Tak samozřejmě zklamání , ale jinak jsem měla ty bolesti. Zácpu, změnu nálad, teď trošku vždy zacitim i simrani v prsou. No doktor říkal, ať netaham nic těžkého. Kupovala jsem nábytek, dávala ho dohromady a cítila takový tlak v podbřišku. Takže nevím jsem zmatená
@ellyem jinak test jsem dělala v pátek, hned na to další neboť jsem neverila svým očím a ty byli negativní a ráno jsem dělala další a taky negativní. Od té doby jsem test nedělala. Tak jsem zmatená. Někdo říká, že to je po vysazení antikoncepce. Jenže když jsem jí vždy přerušila, tak se dostavila MS do 4 dnů.
@jitka399 proč chodíš s pozitivním testem k lékaři, když tam stejně nic neuvidí? Nechápu gynekology co takhle z kraje tvrdí, že těhotenství nevidí, tudíž není. Vysvětlete mi to někdo. Jasný že není vidět, když je na testu sotva slabá čárka 🤦♀️ akorát deptá. Zkus za dva dny ráno další test. Držím palce.
@aselluska nu šla jsem tam, neboť ty ostatní vyšli negativní. Tak jsem si říkala, že jestli je tedy vše po jiné stránce v pořádku. Určitě tedy zkusím další test. Jsem zvědavá, na jednu stránku se i bojím zklamání. Nu nejde mi do hlavy, proč tamty vyšli negativní. Ale i tak to zkusím. A dám vědět.
@jitka399 Možná biochemické, tudíž se asi brzy dostaví MS.
@jitka399 Taky bych to viděla na biochemko 🙁
@klokanka31 tak holky dnes test a nic 😔. Takže teď už zbývá jen čekat na MS.
@moonie9 já teda mám stejný test akorát takto
@katherine177 Toto mám po zaschnutí na testech Livsane téměř vždy a žádné těhotenství. Po limitu (zaschnutí) se to už nehodnotí.
@luckamatylda No tak uvidíme prdím na testy na konci měsíce půjdu na gyndu tak jak řekl lékař
@luckamatylda dneska Mamatest
@katherine177 už jde vidět dobře
@moonie9 tak nakonec krev neg.a tt taky ,na ultrazvuku byla vyšší sliznice a 22/7 přišla ms ..asi biochemické těhotenství
@katherine177 já to samé mám přijít na konci srpna dneska jsem byla u doktora a řekl mi že tam nic nevidí a že si tělo prostě jeden měsíc odpočinulo. A jelikož se snažím už delší dobu řekl mi že na konci srpna mě pošle někam na vyšetření.......:(
@moonie9 tak doufám ,že se dočkáte,jsou to nervy ,když člověk vidí pozitivní tt a nakonec z toho nic není
@katherine177 Tak se zkuste snažit dál, po biochemku je to prý pohnojené a zadaří se hned znova 🙂
@katherine177 děkuji , doufám ,ale již to nebudu řešit . Je to opravdu všechno v hlavě věřím tomu. Hodím se do klidu a nebudu nic řešit . Co s Ema stát se stane 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Něco tam je. Zkus další test zítra ráno.