Je tam duch nebo vadný test?

jitka399
13. črc 2021

Ahoj holky. Tak jdu se zeptat. Asi blbě, ale musím. Již meskam z MS. Poslední byla v červnu. Teď měla dojít 7.a nic. V květnu jsem dobrala antikoncepci a dalsi už nenacala. Bolest v podbřišku byla jako pred MS, ale bohužel nic. Dělala jsem si test, ale nevím zda byl vadný či co. Děkuji za odpověď

ellyem
13. črc 2021

Něco tam je. Zkus další test zítra ráno.

katherine177
13. črc 2021

@jitka399 vidím ducha 👍

janina92
13. črc 2021

@jitka399 krásný duch, držím palce 🌸

jitka399
autor
13. črc 2021

@ellyem děkuji, právě jsem dělala, ale vyšli negativní 😔. Tak nevím. Právě proto jsem se chtěla poradit. Jinak jsem byla i u doktora, a ten řekl, že tam těhotenství není. Tak samozřejmě zklamání , ale jinak jsem měla ty bolesti. Zácpu, změnu nálad, teď trošku vždy zacitim i simrani v prsou. No doktor říkal, ať netaham nic těžkého. Kupovala jsem nábytek, dávala ho dohromady a cítila takový tlak v podbřišku. Takže nevím jsem zmatená

jitka399
autor
13. črc 2021

@ellyem jinak test jsem dělala v pátek, hned na to další neboť jsem neverila svým očím a ty byli negativní a ráno jsem dělala další a taky negativní. Od té doby jsem test nedělala. Tak jsem zmatená. Někdo říká, že to je po vysazení antikoncepce. Jenže když jsem jí vždy přerušila, tak se dostavila MS do 4 dnů.

aselluska
14. črc 2021

@jitka399 proč chodíš s pozitivním testem k lékaři, když tam stejně nic neuvidí? Nechápu gynekology co takhle z kraje tvrdí, že těhotenství nevidí, tudíž není. Vysvětlete mi to někdo. Jasný že není vidět, když je na testu sotva slabá čárka 🤦‍♀️ akorát deptá. Zkus za dva dny ráno další test. Držím palce.

kocila
14. črc 2021

@jitka399 pokud jsi tehotna a test nebyl vadny,tak dnes uz test urcite ukaze carju (pokud jsi tehotna),tak se pochlub

jitka399
autor
14. črc 2021

@aselluska nu šla jsem tam, neboť ty ostatní vyšli negativní. Tak jsem si říkala, že jestli je tedy vše po jiné stránce v pořádku. Určitě tedy zkusím další test. Jsem zvědavá, na jednu stránku se i bojím zklamání. Nu nejde mi do hlavy, proč tamty vyšli negativní. Ale i tak to zkusím. A dám vědět.

luckamatylda
14. črc 2021

@jitka399 Možná biochemické, tudíž se asi brzy dostaví MS.

klokanka31
14. črc 2021

@jitka399 Taky bych to viděla na biochemko 🙁

jitka399
autor
14. črc 2021

@klokanka31 tak holky dnes test a nic 😔. Takže teď už zbývá jen čekat na MS.

moonie9
16. črc 2021

Ahoj holky vidíte tam taky ducha ? Když se hodně dobré podívám vidím ho tam ,možná mám melu .

katherine177
16. črc 2021

@moonie9 já teda mám stejný test akorát takto

luckamatylda
16. črc 2021

@katherine177 Toto mám po zaschnutí na testech Livsane téměř vždy a žádné těhotenství. Po limitu (zaschnutí) se to už nehodnotí.

moonie9
16. črc 2021

@luckamatylda No tak uvidíme prdím na testy na konci měsíce půjdu na gyndu tak jak řekl lékař

katherine177
19. črc 2021

@luckamatylda dneska Mamatest

moonie9
19. črc 2021

@katherine177 už jde vidět dobře

katherine177
26. črc 2021

@moonie9 tak nakonec krev neg.a tt taky ,na ultrazvuku byla vyšší sliznice a 22/7 přišla ms ..asi biochemické těhotenství

moonie9
26. črc 2021

@katherine177 já to samé mám přijít na konci srpna dneska jsem byla u doktora a řekl mi že tam nic nevidí a že si tělo prostě jeden měsíc odpočinulo. A jelikož se snažím už delší dobu řekl mi že na konci srpna mě pošle někam na vyšetření.......:(

katherine177
26. črc 2021

@moonie9 tak doufám ,že se dočkáte,jsou to nervy ,když člověk vidí pozitivní tt a nakonec z toho nic není

klokanka31
26. črc 2021

@katherine177 Tak se zkuste snažit dál, po biochemku je to prý pohnojené a zadaří se hned znova 🙂

moonie9
27. črc 2021

@katherine177 děkuji , doufám ,ale již to nebudu řešit . Je to opravdu všechno v hlavě věřím tomu. Hodím se do klidu a nebudu nic řešit . Co s Ema stát se stane 😊