Ahojky devcata...Mam te takovej trochu problemek s pritelem...Dvakrat po sobe se mu pry po sexu na penisu udelal takovy bili povlak...Vzdy den po sexu...po 2-3 dnech bez sexu to zase zmizi...pry to bylo takhle dvakrat po sobe..Zacal me uz obvinovat ze sem ho necim nakazila ze to ma ode me...Prpadam si zdrava,snazime se o mimco beru vitaminy na podporu plodnosti,mykozi ani vytoky zadne nemam☹nic me nesvedi nepali...Dokonce zacal i s tim ze jsem spala s nekym jinym coz neni pravda...nevite co by to mohlo zpuspbovat?dekuji za rady
@nagojka Zajdi ke svému lékaři, on ať zajde ke svému a ty si dobře rozmysli si s takovým materiálem pořizovat miminko.
To ze se jednou zmini jestli sem nahodou nespala s nekym jinym jeste neznamena ze mezi nama neni duvera...nikdy se nam tohle nestalo je to ted poprve tak sme oba vykuleny...to sem si nabehla ze sem se o tom v prispevku zminila...☹ale ptala sem se jestli nevite co by to mohlo byt a ne jestli s nim mam poridit dite...omlouvam se...
Cloveka napada spoustu veci kdyz se najedou zacnout dit zmeny...
Přítel měl něco podobného, proč to nevíme ale jemu pomáhá clotrimazol 🙂 používá ho i když ho třeba svrbí, zacervena se a tak. Je normálně dostupný v lékárně.
@nagojka Take si myslím že můžete mít zánět... Já na záněty docela trpím někdy příznaky mám a někdy ne... A také se nám stalo že přítel měl bílí povlak... A na řeči že by jste měla přemýšlet zda s přítelem chcete nebo nechcete mít děti jen kvůli tomu že se zeptal zda jste nespala s někým jiným se vykaslete... V té chvíli muže přítele napadnout spoustu věcí... Znám to také a také se snažíme o miminko a rozhodně se kvůli takové otázce na něj nevykašlu... Přeji hodně štěstí ať se brzy podaří 🍀
Podle mě to jsou taky kvasinky, ty nemusíš příznaky ani pocitovat a on je náchylnější no. Ale nelíbí se mě taky jeho chování a přístup. Přijde mi dost arogantní. Můj , teď již manžel mě teda vždy podporoval ať už s jakoukoliv nemocí. To je uplně stejné jako by ti nadal, že od tebe chytl rýmu.
@radulka57 Mezi rýmou a možnou nemocí pohlavně přenosnou vidím rozdíl. Pokud se o tom normálně baví, nevidím problém. Kdybyste byly na jeho místě, možná by ten dotaz padl taky. I kvůli plánovanému těhotenství bych návštěvu gynekologa těšila. Popř. partner může řešit i možnou alergii apod.
Budou to kvasinky... Taky jsem měla.. A k tomu co na to ten přítel... Mě by se to teda tajy nelíbilo, poněvadž, když to přítel ode mě chytil, rozhodně jsme se navzájem nenapadli, jestli jeden nebo druhý nebyl nevěrný.. Toť můj názor
Jinak já používala Canesten a pak jakysi globule Natrio... Nevím přesně ten název
@nagojka chlap bývá většinou bez příznaků,ale může být přenašeč. Takhle v práci na hajzlíku,potká se s kolegou,co si neumyl ruce a jeho borka to může mít. Podají si ruce a přenos je na půl cesty ...
Nikdo nepsal ze by napadal nebo tak neco...proste sme si sedli promluvili sme si o tom a o vsech moznych moznostech...jako posledni varianta ho napadla jestli sem nekde neco nechytla nebo tak...proste se klidu normalne zeptal nechapu proc by mel bejt hned arogantni a proc ho hned odzujete...!tim koncim debatu...dekuji vsem za vase rady, nazory a pripominky🙂dekuji a mejte se fajn🙂
@meronym ja taky
@nagojka může to být taky z častého pohlavího styku
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak jestli není důvěra ve vztahu v době, kdy se pokoušíte o dítě, tak je to dost blbé... Ať si zajde k doktorovi a bude jasno.