Dobry den, holky delam ovu testy poprve.. tohle je za posledni 3 dny, ten spodní je dnes, myslíte si že už to je ovu nebo jeste ne? Od zítra mam začít brát duphaston, děkujii 🙂
@lujhu takže od zítra ten duphaston můžu začít brát, už mi ovu nezastaví?🙂
Pozitivní mi přijde až ten poslední a ovulace je 24 - 36 hodin po pozitivním testu.
@hennrietta jojo taky si myslim, ale právě nevim jestli mam zitra nasadit ten duphaston, nebo den pockat
@natali1996 Kľudne by som ešte počkala, ja som brala napríklad duphaston stále až od 3dpo, pre istotu.
@katezina11 ja se bojím, že mi to zas rozhází cyklus, mam vybrat cele balení, beru ho 17 DC a pak 10dni, tak se bojím co to pak zas udělá s MS
@natali1996 ano
@natali1996 Je to málo nasvícená fotka, ale i ten spodní mi nepřijde pozitivní. U ovulačních testů musí být buďto stejně silná nebo silnější čárka než kontrolní. A přijde mi, že ještě 1-2dny chybí.
@martulka88 ja jsem na něj pak koukala, jak zaschl a čárky byly úplně stejne, tak nevim jak se to bere, uvidíme co dneska az dojedu domu
ten posledni je pozitivni, no taky mi prijde ze jeste tam neco chybi. no kdyz zacnete a budete na tom pracovat kazdy den tak je zaruceno si myslim 😀
@monniculik03 zatim kazdy den je😂 ale zitra uz jde chlap na noc a hlavne mam dnes začít brát ten duphaston
@monniculik03 tak ted takhle
@natali1996 Tak tady jde vidět, že ovulační test slábne a pozitivní byl během včerejška nebo ráno.
Osobně bych za pozitivní brala z včerejší fotky ten poslední.
@hennrietta takže teoreticky když byl včera sex, tak by to stačilo, kdyby to mělo vyjít? Nebo ještě dneska pojistka?😂
@natali1996 Spermie 2 - 3 dny vydrží. 2 doktorky mi říkaly, že pokud je sex jednou za 2 - 3 dny, tak se nejde netrefit.
Jinak my teda měli sex, když byla balada a chuť. 😄 Ovulaci jsem u prvního těhotenství vůbec neřešila a u druhého jsem se snažila ji víc sledovat, když jsem začala mít problémy s cykly.
@hennrietta jo my u první taky, ale trvalo to rok, teď sem mela gyn. Problémy tak asi trošku panikařím 🙈 hlavne teda mam brát ten duphaston, tak nevim jestli už nasadit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@natali1996 ano jsou pozitivní