Ahoj holky cykly mívám 28 a co jsem se dočetla plodné dny jsou před ovulkou cca 5 dní a den po ovulaci.. snažení bylo každý den před ovulkou celý týden a den v ovulace.. dle kalendáře měla proběhnout včera mohla by bejt alespoň malinkata šance že by se mohlo Zadařit?
@klokanka31 ahoj tak to gratuluji to čtu poprvé že se zadarilo bez ovulky, 🙂
@nihanin Děkuju ☺ to já ovulku musela mít, ale ms nebyla 😊 dokonce třikrát za rok jsem takhle otěhotněla, ale je pravda že doktorka to taky prý ještě neviděla.
@nihanin Kalendar je pouze orientacni, pokud chcete skutecne znat svoji ovulaci, tak doporucuji sledovat svuj cyklus pomoci ovulacnich testu nebo bazalni teploty.
Pokud ale budete mit sex v plodnych dnech obden, tak se vzdycky do ovulace trefite a kdyz ne, tak si par dni spermie pockaji na vajicko 🙂
Sanci urcite mate, ale moc bych se na to neupinala, ona je sance otehotneni pri ovulaci asi 20%, mozna i min, takze bych se radeji soustredila na jiny veci, nez vam z toho hrabne, jako nekterym tady 🙂
Tim chci jen rict, ze i kdyz trefite ovulaci, tak to neni zadna vyhra ve smyslu otehotneni.
@nihanin já sama jsem případ kdy člověk na to nemyslí a vyjde to. V září jsem šla na prevenci, byla mě zjištěna cysta a že tím pádem nemám ovulaci a že nemůžu otěhotnět, za měsíc jsem šla na kontrolu po lécích na cystu a ejhle byla jsem dost překvapená, když me řekl, že jsem v 5 týdnu a že to příroda zařídila jinak. A teď jsem hezky v 20 týdnu.
@nihanin jak víš že si mela ovulaci? Podle nejake aplikace? Tak to je fakt jen orientační. Neres to, pokud te netlačí vek a nesnazite se rok, tak spi s manželem ob den a do ovulace nebo plodnych dne se proste trefit musíte
Taky bych neřešila ovulaci. Já se orientačně řídila kalendářem a hlenem. Prostě pár dní po menstruaci jsme spolu s manželem spali obden cca 14 dní a zadařilo se 2x. Tohle uvažování je cesta k neplodnosti. Prostě pravidelný styk a řešit to až když to nejde delší dobu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nihanin Zkus ovulaci neřešit a mějte se s manželem rádi 😉 já podle doktorky bez ms = bez ovulace. No a stejně jsem otěhotněla.