Je nějaká šance, že by se mohlo zadařit?

nihanin
10. led 2021

Ahoj holky cykly mívám 28 a co jsem se dočetla plodné dny jsou před ovulkou cca 5 dní a den po ovulaci.. snažení bylo každý den před ovulkou celý týden a den v ovulace.. dle kalendáře měla proběhnout včera mohla by bejt alespoň malinkata šance že by se mohlo Zadařit?

klokanka31
10. led 2021

@nihanin Zkus ovulaci neřešit a mějte se s manželem rádi 😉 já podle doktorky bez ms = bez ovulace. No a stejně jsem otěhotněla.

nihanin
autor
10. led 2021

@klokanka31 ahoj tak to gratuluji to čtu poprvé že se zadarilo bez ovulky, 🙂

klokanka31
10. led 2021

@nihanin Děkuju ☺ to já ovulku musela mít, ale ms nebyla 😊 dokonce třikrát za rok jsem takhle otěhotněla, ale je pravda že doktorka to taky prý ještě neviděla.

ema90
10. led 2021

@nihanin Kalendar je pouze orientacni, pokud chcete skutecne znat svoji ovulaci, tak doporucuji sledovat svuj cyklus pomoci ovulacnich testu nebo bazalni teploty.
Pokud ale budete mit sex v plodnych dnech obden, tak se vzdycky do ovulace trefite a kdyz ne, tak si par dni spermie pockaji na vajicko 🙂
Sanci urcite mate, ale moc bych se na to neupinala, ona je sance otehotneni pri ovulaci asi 20%, mozna i min, takze bych se radeji soustredila na jiny veci, nez vam z toho hrabne, jako nekterym tady 🙂
Tim chci jen rict, ze i kdyz trefite ovulaci, tak to neni zadna vyhra ve smyslu otehotneni.

nihanin
autor
10. led 2021

@ema90 děkuji za odpověď 🙂

tynule123
11. led 2021

@nihanin já sama jsem případ kdy člověk na to nemyslí a vyjde to. V září jsem šla na prevenci, byla mě zjištěna cysta a že tím pádem nemám ovulaci a že nemůžu otěhotnět, za měsíc jsem šla na kontrolu po lécích na cystu a ejhle byla jsem dost překvapená, když me řekl, že jsem v 5 týdnu a že to příroda zařídila jinak. A teď jsem hezky v 20 týdnu.

lachtanice86
11. led 2021

@nihanin jak víš že si mela ovulaci? Podle nejake aplikace? Tak to je fakt jen orientační. Neres to, pokud te netlačí vek a nesnazite se rok, tak spi s manželem ob den a do ovulace nebo plodnych dne se proste trefit musíte

andycr
11. led 2021

Taky bych neřešila ovulaci. Já se orientačně řídila kalendářem a hlenem. Prostě pár dní po menstruaci jsme spolu s manželem spali obden cca 14 dní a zadařilo se 2x. Tohle uvažování je cesta k neplodnosti. Prostě pravidelný styk a řešit to až když to nejde delší dobu.