Je naděje na těhotenství?

mavik5
6. pro 2019

Zdravím, dlouho jsem hledala odpověď na moji otázku, ale nikde jsem nenašla, tak zkouším štěstí tady. Začali jsme po roce neúspěšného snažení chodit na IVF kliniku, když jsme byli na úvodní konzultaci(pátek 29.11.2019), z ultrazvuku zjistili, že se mi blíží ovulace, píchli mi Ovitrelle a řekli, že se máme v sobotu večer a neděli ráno snažit. To se povedlo, měřím i dlouhodobě bazální teplotu, měla jsem 36,6-37,7 a hned v pondělí 2.12.2019 se mi zvedla na 37 a do dneška mám 37,1 a drží se, takže Ovu byla. Akorát všude čtu, že když je člověk těhu, tak cca 5 den má pokles BT (nidace). A já žádný pokles nemám, ani špinění, ani bolesti, jen občas od té injekce cítím podbřisek, ale nic co by se nedalo vydržet. Myslíte že i bez toho, že klesne jeden den teplota může být žena těhu, nebo vyloženě pokles být musí? Děkuji moc! 🙂

valisovasara
6. pro 2019

Nemusí být žádný pokles co se týče bazální teploty

mavik5
autor
7. pro 2019

@valisovasara děkuji! 🙂

handulkak
7. pro 2019

@mavik5 nemáš náhodou utrogestan na zavádění?

mavik5
autor
7. pro 2019

@handulkak nene nemám právě, beru jen Nosifol, kyselinu listovou a teď mi píchli jen ten Ovitrelle.

mavik5
autor
9. pro 2019

@mavik5 jinak 7.12 mi klesla BT na 37.0 8.12 vystřelila na 37,3 a dnes 9.12 na 37,2. Přikládám kdyžtak graf 😊😊😊 dneska jsem jen ze zvědavosti zkoušela test a byl negativní (před 2 dny byl ještě duch, ale to bylo asi z Ovitrellu)