Zdravïm děvčata,jen si chci ulevit nebi spiš vypsat.Ms ted mam nějak nepravifelnou,ale vždy ti distanu v rozmezí od 28-35DC.Ovulaci si nehlídám. A dneska je 35DC a ms nikde od soboty mě začali bolet prsa,dnes vic a podbřišek mě bolí od včera až mi na levé straně i tlačilo a píchalo,ale ns stale nikde Dneska rano jsem tedy zkusila test,ale ten byl stehobilej.Jinak už 2 roky se snažíme a stále nic.Tak nevím co to zase je.Je možnost,že by to ještě vyšlo? Děkuji
Test jsi zkoušela?A vždy je naděje,dokud ti test-dr nepotvrdi těhotenstvi nebo nepřijde ms...
@l01991 zkousela dnes rano a bylo negativni a ms stale nikde i kdyz uz me 2 dny boli podbrisek jak kdybych to mela dostat a prsa me zacinaji bolet vic avic na krajich,ale to jsem vzdy mela cca 9 dni pred ocekavanou ms tak me zacali bolet prsa,ale ted me zacali bolet ted pred 3mi dny,cyklus mivam jak kdy,ale nejdele 35DC a to se stalo jednou jedinkrat jinak mivam 29-31DC
@hajglish trošku si mi připomněla mě samotnou. Pokaždé spousta příznaků a test bílý. Což vždycky znamenalo jediné...po 2 letech skoro bez příznaků a test pozitivní. Přeju štěstí 🍀
@bambulilka Dekuji moc,uvidime co z toho bude,ted me silene pichalo na prave stranr,tak cekam kdy prijde ms a je mozne,ze se mi ms zdrzela kvuli covidu nevim,hruza tohle
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jinak dodávám,že prsa mě vždy bolela cca 10dni před ms.A teď mě bolí 3ti den