Je naděje?

hajglish
21. únor 2022

Zdravïm děvčata,jen si chci ulevit nebi spiš vypsat.Ms ted mam nějak nepravifelnou,ale vždy ti distanu v rozmezí od 28-35DC.Ovulaci si nehlídám. A dneska je 35DC a ms nikde od soboty mě začali bolet prsa,dnes vic a podbřišek mě bolí od včera až mi na levé straně i tlačilo a píchalo,ale ns stale nikde Dneska rano jsem tedy zkusila test,ale ten byl stehobilej.Jinak už 2 roky se snažíme a stále nic.Tak nevím co to zase je.Je možnost,že by to ještě vyšlo? Děkuji

hajglish
autor
21. únor 2022

Jinak dodávám,že prsa mě vždy bolela cca 10dni před ms.A teď mě bolí 3ti den

l01991
21. únor 2022

Test jsi zkoušela?A vždy je naděje,dokud ti test-dr nepotvrdi těhotenstvi nebo nepřijde ms...

hajglish
autor
21. únor 2022

@l01991 zkousela dnes rano a bylo negativni a ms stale nikde i kdyz uz me 2 dny boli podbrisek jak kdybych to mela dostat a prsa me zacinaji bolet vic avic na krajich,ale to jsem vzdy mela cca 9 dni pred ocekavanou ms tak me zacali bolet prsa,ale ted me zacali bolet ted pred 3mi dny,cyklus mivam jak kdy,ale nejdele 35DC a to se stalo jednou jedinkrat jinak mivam 29-31DC

l01991
21. únor 2022

@hajglish 35dc to znamena cca tyden zpožděni?Kdyžtak mě oprav,to už bys test mit + měla,zajdi si raději k dr.Ať potvrdi-vylouči těhotenstvi a nebo ti da vyvolavačku,a hlavně tě pořadně vyšetři.

hajglish
autor
21. únor 2022

@l01991 no mam nepravidelnou ms,vubec po ockovani na covid,posledni 4 mesice mam jeden mesic 29-31 Dc a dalsi mesic to je 34-35DC takze tezko rict,ale ted me napadlo i zda to nezpusobil covid,ktery jsem nedavno mela.No uvidime

l01991
21. únor 2022

@hajglish uvidiš no... tak či tak držim palce

hajglish
autor
21. únor 2022

@l01991 Dekuji,jen me to uz stve.

l01991
21. únor 2022

@hajglish jo a kdyby to nevyšlo tak doporučuji sledovani ov (i přes nepravidelnou ms) a osobně ti doporučim femibion

hajglish
autor
21. únor 2022

@l01991 Ja jsem ji tak moc hlidala,tolik vitaminu vyzkousela,ze jsem se nakonec na vse vykaslala,nasla novou praci,ale bohuzel i tak se nedari,ale nechci byt uz tak upnuta na to jak jsem byla.Preci jen sesnazime 2,5 roku po tom kdy jsem mela zt

bambulilka
21. únor 2022

@hajglish trošku si mi připomněla mě samotnou. Pokaždé spousta příznaků a test bílý. Což vždycky znamenalo jediné...po 2 letech skoro bez příznaků a test pozitivní. Přeju štěstí 🍀

hajglish
autor
21. únor 2022

@bambulilka Dekuji moc,uvidime co z toho bude,ted me silene pichalo na prave stranr,tak cekam kdy prijde ms a je mozne,ze se mi ms zdrzela kvuli covidu nevim,hruza tohle

verunqka
23. únor 2022

@hajglish zajděte si s mužem k lékaři pokud se snazite uz dlouho.
Ať není pozdě 👍🏻.

hajglish
autor
24. únor 2022

@verunqka Jo my vime 😉Ale neptala jsem se tu na toto

verunqka
24. únor 2022

@hajglish 🙂 já to myslím dobře. Nám se nedařilo rok a ještě že jsme šli. Za další rok už mohlo být pozdě. Ale co už, vaše věc 🙂
Chtěla jsem poradit a nemusíte se hned ohánět, že jste se na to neptala ;)
Mějte hezký den 😀

hajglish
autor
24. únor 2022

@verunqka Ja to taky nemyslela nijak zle,jen tohle vim,zacneme to resitted az pujdu na preventivku.Jen jsem podrazdena z toho,ze ms stale nikde a nevim proc.Nevim zda k dr.jit ted nebo to vydrzet do 7 na preventivku.Tohle je hrozny

l01991
24. únor 2022

@hajglish pokud ms stale nikde tak bych raději zaběhla k dr.už teď.Když nic tak ti da vyvolavačku.Držim palce ať je vše v pořádku.

hajglish
autor
25. únor 2022

@l01991 Bohuzel musim volat az v pondeli,dnes tam nikdo neni