Ahoj holky, prosím o radu, je ovulační test (druhý ze shora) pozitivní? Už testuji od 11DC a teprve včera 19DC byla čárka jednoznačně nejsilnější, i když mi nepřijde tak silná jako testovací. Dnes (ve stejnou dobu testováno) už slabší. Jinak mě i bolí v podbřišku jako před menstruací, tak snad ovulace byla nebo bude v nejbližší době. Samozřejmě jsme pro jistotu nenechali nic náhodě 🙂. Budu testovat ještě dál, ale už nevěřím tomu, že by čárka byla silnější. Děkuji za názory
průhledný hlen je, ale rozhodně ne tak silný jako minulý měsíc, to jsem ale bohužel ovu testy nedělala, dělám teď poprvé, no uvidíme, ani pozitivní ovu test není zárukou, že ovulace proběhla
Ahoj holky, jak koukám na ty testy máte je určitě všechny pozitivní. Já minulý měsíc také testovala poprvé, no ještě jsem trochu flink tak asi po dvou dnech a jeden den jsem se zrovna trefila že se mi objevila druhá čárka, která nebyla úplně silná ale byla tam. Tak jsme s manželem ten večet na to šli a teď jsem v 6tt.
@dejavuska tak to se máš, gratuluji, já jsem neotěhotněla, i když jsme se milovali v pravý čas (tedy alespoň dle nejsilnější čárky na ovu testu), ale jestli ovu skutečně proběhla nevím. tento měsíc jsem k ovu testům přidala i měření bazální teploty, tak uvidíme
jsme na tom stejně
@matysce .......10DC určitě ne, ovu test je pozitivní vždy tak 1-2dny před ovulací, takže nejpravděpodobněji až 11.DC, ale i když je čárka z těch všech nejsilnější, tak k ovulaci dojít nemuselo, test ukazuje jen zvýšenou hladinu Lh hormonu, což mohl způsobit i ten clostyl, nejlepší je ještě k tomu měřit bazální teplotu, z té ke konci cyklu přesně vidíš, jestli ovu byla či ne a ukáže ti, že přijde ms nebo si otěhotněla, já jí měřila teď první měsíc a jsem úplně překvapená, co vše ti o tvém cyklu ukáže, jakékoliv podávání hormonu ale může hodnoty zkreslit, já clostyl neberu, ale dost jsem četla, že by si po jeho podání měla docházet k doktorce na kontroly, aby si právě ověřila jeho funkčnost, jestli folikul roste, jestli praskl a tím došlo k ovulaci
@ni_ki děkuji za reakci, ovulace se nakonec v plné sále dostavila až 16 DC. Takže teď už jenom čekám, zda jsme byli úspěšní... 😀 Jinak s clostylem mám už jednu zkušenost za sebou. Hned první měsíc užívání nám zajistil už dnes 22 měsíčního chlapečka. Jen tenkrát jsem si nedělala ty ovu testy... Tak jsem to teď chtěla zkusit.... takže po neděli zkoušíme těhu testy!! Snad se povede taky na první pokus - tj. první měsíc užívání! 😉
🙂 to jsem zvedava.. jestli ma pomaly kluky, tak nic nepomuze 😀 a muzu ovulovat jak chci
Prý záleží i na tom jak moc předtím piješ, zkus omezit příští příjem tekutin a uvidíš. Ale jestli byly bolesti věř svému tělu 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A co plodný hlen? ještě nemáš? ten druhej ze shora je nejvíc ale k pozitivitě má ještě krapet daleko asi