Holky ahoj prosím je možné, že se zadařilo? Snažíme se už 1,5roku. Partner má méně spermii a je starší.
Měla jsem hormony 2x clostik. Ale nepovedlo se. Tak jsem se na to vyprdla a ted objevim tohle. Je to možné? Nebo to nic zatim neznamená? Dostat bych to měla tento týden, ale skrz ty hormony co jsem měla nevim přesně. Děkuji
@katezina11 děkuji. Budu doufat. 🙂
Vypadá to že to vyšlo teď aby test sílil ☘️☘️
Hezký,je to vidět 🙂 Za 2 dny by to mohlo být skoro jasné😉
Je tam 😊🍀🍀
Děkuji holky🍀🫶
Ano 🥰
clearblue ti pri takejto čiarke určite ukáže už aj teraz minimálne 1-2 🙂 držím palce!
Ahoj, nám se to podařilo po 3,5 letech, jen jsem to řekla gynekologovi a on, at normalne zkoušíme dal.... nikdo me do niceho nenutil, je to jen business. jsem tehotná, bez problémů🙂
Má byt viditeľne vidieť že silnie každé 2 dni - čiže keď porovnas 9 a 11dpo je to podľa mna krásne vidieť 🙂 daj potom vedieť ako dopadlo hcg.
Je tmavší ☘️☘️
@katezina11 tak mam 11dpo hcg 52,8. Neni to malo :( ?
Vôbec to nie je malo 🙂 krásna hodnota
Já měla až 18 dpo 600 takže..krásný
@katezina11 tak jsem udelala dnes 12dpo a prijde mi silnejsi. Ma smysl zajit zitra znova na hcg? Nebo spis az v pondeli?
Klidně bych zašla na krev až v pondělí aspoň bude vidět hezky posun a test je pěkný ☘️☘️
@lencaa11 hrozný to čekání. Nasadila jsem raději progesteron. Tak snad to bude vporadku.
Hcg by sa malo sledovať každé 2 dni, každé 2 dni by sa malo zdvojnásobovať.
Krásný . Ano klidně jdi ať vidíš posun
@katezina11 takze bych mela zitra? Kdyz jsem byla ve stredu?
Áno ja by som išla zajtra 🙂 toez som takto bola na hcg ako samoplatca, bola som po 2 dňoch
@katezina11 holky myslite, ze je to vporadku? Ve stredu hcg 52,8 a dnes v patek 123,4.
jasné 🙂 veď krásne sa zdvojnásobilo.
Hodnota je super! HCG by se mělo obden zhruba zdvojnásobit, což odpovídá!😊
Pěkná hodnota 👏☘️☘️
Tak super ...jen tak dál 😉✨
@lencaa11 holky je to vubec mozne?
Streda 52,8 hcg
Patek 123,4 hcg
A dnes pondeli 370,2 hcg.
Ze takovy skok behem vikendu
Mne se to zda v pořádku
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Určite je to možné 🙂 odleduj si či testy pekne tmavnú 🙂 Držím palce a potichučky gratulujem!