Ahoj holky, brala jsem HA skoro 6 let. Teď v únoru jsem vysadila. Poslední MS byla v únoru, pak na popud vyvolávačky v dubnu a od té doby opět ne. Teď si již celý týden dělám ovulační testy. Bohužel mi ale přijde, že čárky jsou pořád stejné, žádná změna, nezesilují, ba si mi dokonce zdá, že naopak. Myslíte, že je možné, že vůbec neovuluji? ☹
Já vysadila HA po 8 letech. První MS přišla po měsíci jako vždy, další už ale nikde.. po 3 měsících jsem se o tom zmínila u Dr. na preventivce, dala mi vyvolávačku, po té něco málo bylo, ale krátké a takové nijaké a znovu nic... nasadila mi hormony na srovnání cyklu - ty nejen, že taky nepomohly, ale tělo rozhodily ještě víc, neb se začínaly brát v den ovulace tedy 14 den cyklu, kdo má ovšem ovulaci později, tělo to rozhodí ještě víc tak, že pak vlastně ovulaci léky potlačí a neproběhne vůbec - můj případ, jak jsem později zjistila. Když po 2 měsících nepomohlo ani to a já si zjistila co jsem zjistila, mimo to jsem taky HA přestala brát kvůli tomu, jaké je to svinstvo, né kvůli otěhotnění, prášky letěly do koše a já se začala "léčit" sama pomocí kontryhelu, Reiki a andělů.. MS přišla do 14dní od mého počátku léčení a já poté konečně poznala poprvé v životě ty příznaky ovulace (výtok, bolest vaječníku)..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to možné. Absence MS po vysazení tomu i nasvědčuje. Nechala bych tomu čas, někdy tělo naskočí samo. Nebo pomoct bylinkama. 6 let cyklus nefungoval, po tělu se nic nechtělo, teď se musí zase rozeběhnout, vyladit hormony a vyrobit normální cyklus. Zkusila bych měřit BT, vyjde to levněji než dělat ovu testy. Můžeš takhle testovat taky měsíc dva, než třeba k ovulaci dojde.