Je možné ze bych měla ovulaci 8 dc mám vždy při silné bolesti v podbřišku a jsem nafoukla,ovulacni hlen jsem měla od 6 dc cyklu,ms mám jen 3dny,je tady někdo co se mu to taky přihodilo?
No uz dva roky man cyklus 26 dní,ovulace 12 až 14den,takhle brzo sem to ještě neměla,tak se divím,samozrejmne milování bylo hned po ms a pak ještě tři krát i v den bolestiveho podbřišku sme to pojistili,jen mě zajímalo jestli někdo takhle měl ovulaci a otehotnel
Děkuji za povzbuzení a gratuluji,doufám že i u mě to takhle dopadne snažíme se už 1,5roku uz sem starší tak asi proto tak dlouho trva
@edelena41 děkuji,taky nejsem nejmladší,uz mi v březnu bude 37 let.Pred dvěma lety jsem taky neplánovaně otěhotněla ale nevyšlo to a mimku přestalo bit srdíčko.Pak jsme se víc jak rok snažili znovu o miminko,a Le nedařilo se a teď když už jsem si rikala,ze už tedy dítě nechci další,tak se to prostě stalo 😉
Moc držím pěsti ať ti to vyjde a máš pro manžela krásný dárek k vánocům.
@edelena41 ahojky jsme na tom podobně 🙂 tak se uvidí držim palečky 🙂
@zuzikuzlik taky držím palecky ,kéž by nám to vyslo
Taky se mi zdá že to mám teď 8.den cyklu, mám hrozně vasky cervikální hlen. To by má tom člověk uklouzl. Po tomto za 2 dny je ovulace ne?
Radši chci vyčkat,prsa mě tak zvastne mravenci až píchají ale mám je malíře a bolavé uz od ovulace,je to hodně nepříjemné když si dám dole podprdu,vím že by sem mohla skusit test ale když já chci uz fakt počkat.
Tak test sem dělala ráno,a stejném stín jak ten předchozí,takže nevím na čem sem,teplota stále nad 37,a menstruace žádná ani nemám žádné tlaky bolesti jak jsou před menstruaci,
Jen ty prsa jsou bolestiva že stran i nalita
Mě čárka raky sílila v začátku sprasne pomalu.Dokonce jeden test vypadal,ze bude negativní.Tak držím palce,at ms nedorazí a davej info jak to vypadá,jsem napnutá
tak si kup jiny druh testu a citlivější... takhle mi připadá že už jsi těhotná. mě taky zacíná už bolet podbříšek ale u mě je na test brzo...
Budu o všem informovat,tady prodávají jen maxe nebo mamates a ten je naprd tam je duch pořád aspoň u mne,budu testovat v neděli když to nedostanu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A jak dlouhé máš cykly? Jako obecně to možné je, ale to by pak cyklus musel mít tak max. 20-24 dní.