Ahoj holky chtěla bych se zeptat s manželem jsme měli minulý pondělí sex a předevčírem jsem si zkoušela udělat test jelikož takový divný pocit v podbřišku jako takové pnutí a přišlo mi že na tom testu vidím nepatrneho ducha. Je to možné takhle brzo? Nebo si to jen namlouvam. Pro upřesnění dítko chceme.
Brzo.. precti si jak vzniká život. A tím myslim fakt spermie,vajíčko, deleni, vykazovani hcg, atd.atd...
Pokud jste měli sex v období ovulace,možné to je...Někdo mívá testy,,pozitivní,,i celkem brzy(já měla 10DPO)Někdo naopak později....Také záleží na testu je jich spousta, které dělají dušíky i jen tak,takže bych ho určitě zopakovala, popřípadě udělala jinou značku pro jistotu.....
ja bych rekla, ze dnes by teoreticky mohl byt. za predpokladu, ze by ovulace byla nedele/pondeli, pondeli sex, dnes by mohlo neco byt videt. predevcirem spis ne. ale neni nic jednodussiho nez test zopakovat ☺️👍 drzim palce 🍀
Jako čistě hypoteticky to možné je. Zachytitelné hcg může být 2 dny od uhnízdění a pokud byl sex krátce po ovulaci, kdy vajíčko už bylo v děloze, mohl celý proces proběhnout ráz na ráz. Ale je to tak výjimečná situace, že bych na to moc nesázela. Což neznamená, že se nemohlo zadařit.
Já měla viditelného ducha 7-8 dní poté, u druhého (o 3 týdny zpožděna ovulace, tak mě to vyděsilo, když jsem pak šla na ultrazvuk, protože jsem počítala s tim, že je to už pokročilejsi těhotenství a nakonec jsem ho jen testem zachytila opravdu neuvěřitelně brzo).
@sorboni30 proc hned tak zhurta? Já jsem třeba 9 dpo už vidět měla. Tak proc by zakladatelka taky nemohla?
@sebinka123 Protože zakladatelka netestovala 9 DPO, ale 6 DPO a to prostě brzo na test je.
@sebinka123 nebylo to mysleno zle, ale kdyz si o tom treba neco nastudujes.. lip se ti pak sleduje telo. Ja treba poznam přesne kdy mam ovulaci, kdy dostanu menses, den i nekdy hodinu atd.
Jinak ja testovala az 14 dni po vynechani ms a carka byla hned.. chtěla jsem jistotu 😉
@sorboni30 myslím si, že mám nastudovano a praxe dost. A jasný, všechny víme, kdy se má testovat, ale já jsem to nikdy nevydržela a testovala taky hrozně brzy. Takže paní chápu. Každá jsme jiná, každá to máme jinak. Já jsem v tomhle byla vždycky hrozně zvědavá. Nikdy mě neúspěch nesemlel, ale ta zvědavost byla prostě větší.
Ja si delala ovulacni testy takze vim kdy byla ovulace a na testu byla carka uz 8dpo.
Možné to je. Test udělej obden a nebo v den vynechání MS - testovat stejnou značkou (mně se nejlépe osvědčily GS mamatest a digi clearblue). Já měla cykly 28dnů, ovulaci 14.den (měřila jsem si BT+OT) a 3dny do MS jsem měla hezky viditelného ducha - měla jsem to tak u obouch těhu.
A já měla slabou čárku už 7dpo (ovulace potvrzená bt) a těhotenství to bylo. 😉🙂
Jak to vypadá teď?
Díky všem za vaše postřehy a nakonec jsem zjistila tento týden že jsem opravdu těhotná a vychází to zhruba 4+4 tak buď jsem měla vydiny ohledně těch prvních testů nebo nevím
@sebinka123 no momentálně jsem 4+4 🤰tak snad bude vše v pořádku
Gratuluju! 👌🙏 At je vše dobré a máš u dr.jen dobré zprávy. 😉
Taky gratuluju a přeju hodně štěstí 🙂! Pokud jsi teď 4+4, tak jsi v době dělání testu měla teprve ovulaci, takže nemohl těhotenství zachytit, ale možná mohl být ten duch právě ovulací, hormon vylučovaný při ovulaci je prý podobný tomu těhotenskému 🙂.
@katule1990 Děkuji a nebo jsem jen tajně doufala že tam ta druhá čárka bude vidět až se nakonec ukázala 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
9 ,10 dní by mohlo bejt něco vydet zda byla ovulace vyzkoušela bych znovu test