Je možná druhá čárka už 6. DPO?

nasemiminko22
9. zář 2023

Ahoj, snažíme se už delší dobu o miminko. Nyní se mi objevila snad nejsilnější čárka, kterou jsem zatím viděla, je to cca 6DPO, nejsem si jistá, kdy přesně proběhla ovulace, je to mezi 6-8DPO. Je možné, aby byla čárka už takhle silná? Mám teď takové všelijaké jako by příznaky, ale vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Vím, že se ještě může cokoli stát. Test bych asi zatím nedělala, ale včera jsem jednorázově zakrvácela, všimla jsem si toho na kalhotkách, jen jako by špinění takové světle nahnědlé, pak nic. Nevím, zda to není moc brzy. Byla bych strašně šťastná, kdyby se nám konečně zadařilo. Co myslíte, jak jste to měli vy?

katherine177
9. zář 2023

@nasemiminko22 nemůžete být těhotná už dýl ?

katherine177
9. zář 2023

@nasemiminko22 jinak bych udělala třeba digitální nebo i jiné testy a pokud bude sílit, je to tam 🍀

jaja01k
9. zář 2023

@nasemiminko22 To je jednoznačně pozitivní test. Já bych řekla, že jsi otěhotněla dřív než před těmi 6-8 dny. Stávají se různé, na první pohled skoro nemožné věci, takže kdoví. Pro jistotu bych zkusila ještě jiný test. Držím palce 🙂

nasemiminko22
autor
9. zář 2023

@katherine177 Děkuji za odpověď, no taky mě napadlo, že by to mohlo být o pár dní déle. Občas dělám ovulační test a podle toho by to bylo těch 6 dní, ale je pravda, že pár dní předtím jsem měla narůžovělý hlen po sexu, což by taky mohl být signál ovulace. Před 6ti dny jsem navíc večer zvracela, což se mi nestalo asi 5 let. Na nevolnost by ale stejně asi bylo moc brzy, leda by ta nevolnost souvisela s ovulací. Strašně mě i pálí bradavky. Odjíždíme na dovolenou, takže jsem napjatá, co bude. 🙂 Zkusím ten digitál.

nasemiminko22
autor
9. zář 2023

@jaja01k Moc díky. 🙂 Zkusím, kéž by to už vyšlo. Nechci se radovat, jedeme na dovolenou a říkám si, že je to asi dobře, přijdu na jiné myšlenky a po dovolené bude jasno. 🙂

lilian2111
9. zář 2023

A já bych udělala jinou značku testu. Je to nějaký flekatý a tyhle testy dělají falešný //.

monika3456
10. zář 2023

@nasemiminko22 pro jistotu zkuste ještě jiný test

pajusz
10. zář 2023

@nasemiminko22 zadarilo se. Já měla pozitivní test 23dc. Kdybys měla ovulaci potvrzenou tak nereknu, takhle je to jen spekulace kolik dpo jsi. Preju ať pěkně sílí a je to tam kde má být ❤️