Je ještě šance?

zuzliseek
24. zář 2023

Ovulace byla 16dc, dnes jsem 10dpo a test negativní i včera (nebo spis tam jsou vykoukaný duchové možná falešný duch)
Je ještě šance že se to povedlo ?
Těhotná jsem byla 5x už, doma dvě děti
Mám za s sebou i dvě biochemka
A testy pozitivní už i právě 9dpo a teď nic
Otěhotněla jsem vždy hned napoprvé tak mě to teď dost vzalo když už druhy cyklus nic.
Ps je mi jasný ze se ostatní snaží třeba x let a nejde jim to oproti tomu je tohle prd ale když mi umřelo dítě pak dvě nepřišli tak mě tohle docela vzalo ze to opět nevyjde nejspíš 🥺

zuzliseek
autor
24. zář 2023

@zuzliseek ještě do MS jsou 4 dny to vím ale naděje je pryč 🥺

niki1101
24. zář 2023

@zuzliseek já jsem dneska taky 10DPO a taky mám ducha, uvidíme za par dni jestli bude sílit.

niki1101
24. zář 2023

Držím palečky🍀

zuzliseek
autor
24. zář 2023

@niki1101 děkuji já vam taky, ale tohle já na testu vůbec nemám je tam spis nic 🥺

niki1101
24. zář 2023

A mate fotku?

lencaa11
24. zář 2023

@zuzliseek tělo není stroj čárka se klidně může ještě ukázat miminko taky potřebuje čas na cestu ...hlavu vzhůru ☘️☘️

zuzliseek
autor
24. zář 2023

@niki1101 je spis negativní ale já tam něco vidím spis nic pač vypadá stejně jako den předním což by tam byl nárůst kdyby to vyšlo 🥺

zuzliseek
autor
24. zář 2023

@lencaa11 to je krásně napsané až mi tečou slzy ale já jsem už skeptická 🥺🥺 všechno si uvědomuji a o to více mě to zraňuje

lencaa11
24. zář 2023

@zuzliseek to je špatný postup právě mimnko potřebuje maminku která na něj čeká udělá mu cestičku a dá mu čas aby přišel v ten pravý čas dej te čas sobě a hlavně svoji duši jde z vás hodně negativní síla bolest je velká to je jasné ☘️☘️

zuzliseek
autor
24. zář 2023

@lencaa11 děkuji moc, naděje byla ale po dnešním testu je pryč 🥺 přesně tyhle slova jsem potřebovala číst ❤️🙏 je to pro mě velmi náročné 🥺

zuzliseek
autor
25. zář 2023

@lencaa11 dneska 11dpo a teplota 37,06 na test nemám koule i když bych ho udělala abych věděla ale na druhou stranu nechci
Včera 37,12

lencaa11
25. zář 2023

@zuzliseek pokud se na to necítíte tak není kam spěchat máte čas můžete udělat kdykoliv není to nic špatného ☘️☘️

zuzliseek
autor
25. zář 2023

@lencaa11 teď už počkám do čtvrtka jestli dorazí MS popřípadě pak testnu 🥺
Je to pro mě nové kdykoliv jsme si řekli otěhotněla jsem okamžitě (5x) a to i po revizi i když právě proběhli ty dvě biochemka ale i tak jsem otěhotněla proto teď ztrácím docela hlavu

europa00
25. zář 2023

@zuzliseek ahojky a JajY mas věk ? Ono zim ze otehotnis pokaždé v podstatě ze všeho se pravé muže stát ze zrovna narazis i ba nekvalitní vajíčko a tvé tělo ho proste přijme vydrží to hnízdění a pak konci biochemkem … zatímco o běžné populaci žen spíše ani k oplodneni toho vadného vejce ani nedojde nebo nemá třeba schopnost nidace … po 30 tCe je odpad vajíček už 30% a s věkem se zvyšuje.

zuzliseek
autor
25. zář 2023

@europa00 27 mi je, tamty biochemka byli po revizi myslím si ze sliznice nebyla ještě připravena na uchycení vajíčka
Ale teď tyhle dva cykly to biochemka nebyli neměla jsem na testech žádnou čárku ve směs jen vykoukany duch 🥺
Synovi je 15 měsíců, teď je to můj 5 ty cyklus po omezení a pak ukončení kojení a ovulaci zásadně vždy poznám a měřim bazální teplotu

zuzliseek
autor
26. zář 2023

@lencaa11 tak dneska teplota 37,03 jde to dolu a očekávám příchod MS do dvou dni a vzhůru do dalšího cyklu 🙏

zuzliseek
autor
28. zář 2023

@europa00
@lencaa11

Ahoj holky jsem blázen nebo nevím proč dneska teplota šla nahoru 🤷‍♀️ když má přijít MS
Včera jsem myslela že je to jasné jak spadla ale teď je leze nahoru 🤷‍♀️
A na testu duch asi mi už hrabe 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

zuzliseek
autor
28. zář 2023

@zuzliseek test není z ranní moči až z druhé 🤷‍♀️

sinicka
28. zář 2023

Ten test je úplně negstivní

zuzliseek
autor
28. zář 2023

@sinicka musíte si zvětšit fotku a jde vidět špatně se to fotí

kubesovaadelka
28. zář 2023

Milé ženy, já vím, že každá chce být matkou,i já jsem🙏, mít svoje štěstí, svoje miminko. Já se o něj snažila jak dlouho, stále to nepřicházelo a začal být nervózní i partner, no tím spíš se nám nedařilo. Pak jsme se hodili do klidu, přestali to řešit, řekli jsme si, že pokud to nepřijde do 30, tak začneme cestovat apod. Přestali jsme se na to soustředit, nikdy jsem si nedělala ovu testy, ani jsme to na sobě nepoznala, prostě jsme na sebe měli chuť, tak jsme do toho šli.❤️ všechno je to o psychice❤️ . Miminko potřebuje silné, šťastné rodiče, né uzlíček nervů. Já ani nesledovala kdy má přijít MS, jestli mám 2dny před, nebo jeden den zpoždění. Uvědomila jsem si to, až jsem to poznala na své sestře, která byla také úplně na začátku těhotenství, dlouho jsem přemýšlela, kdy jsem měla naposledy MŠ já 🤭😁 a až jsem se dopočítala, tak jsem zjistila, že mám asi týden zpoždění, tak jsem si koupila test a byl tam slabý duch. Po týdnu cca, žádný v den mě, před ms nebo krátce po. Možná jsem několikrát těhotná i před tím, ale s MS to odešlo. Nevím 🤷. Každopádně, bych se nestresovala, tolik to nehrotila a nehnala se teď honem honem musíme, včera bylo pozdě. Udělejte si radost, hoďte se do pohody, dejte tomu prďolkovi čas a ono to přijde ❤️❤️

zuzliseek
autor
28. zář 2023

@kubesovaadelka skvěle jsme to napsala, mate pravdu ale to těžké k tomu dojít a kort po smrti dítěte. Vzdyt já to prave hodila za hlavu objednala doplňky stravy začala zobat a čekala na MS která má přijít dnes a zatím nic. Snažím se jen jak to jde se hodit do pohody ale občas hlava vyhraje ho
Uvidím co bude za par dni

lencaa11
28. zář 2023

@zuzliseek vidíte já jsem psala chce to klidnou maminku aby vaše andělské miminko vám mohlo poslat mimnko a dohlížet na vás ☘️☘️💜...držím palečky

zuzliseek
autor
28. zář 2023

@lencaa11 moc vám děkuji snažím se moc jen jak to jde 🙏 neblázním jsem v klidu 🙏

kubesovaadelka
28. zář 2023

@zuzliseek úplně to chápu, chce to opravdu čas, neřešit, nestresovat. Miminko si vás najde. To máte jak když teď honem něco hledáte, já to v ten okamžik nemůžu za boha najít. Až to přestanu hledat, tak to najdu. Stres je metla lidstva ♥️ . Přeji hodně síly a krásných okamžiků se dvěmi poklady co už máte 🙏❤️

zuzliseek
autor
29. zář 2023

@kubesovaadelka jste moc hodna děkuji☺️ ano to je pravda a do budoucnosti se člověk nemůže dívat musí počkat co bude,
dneska je to druhy den co měla být MS =není
Teplota vylezla nahoru 37,02 a růžově lehce od včera malinko špiním, čekám ze se rozjede MS 🤷‍♀️
Uvidíme, ono pracovat s hlavou je velmi těžké a náročné
Děkuji děti jsou skvělý ❤️ a nakonec jsme se rozhodli právě ze jim pořídíme poslední miminko ❤️🙏

zuzliseek
autor
29. zář 2023

@kubesovaadelka na tom dnešním to jde vidět lépe, uvidím co za par dni bude 😊

lencaa11
29. zář 2023

@zuzliseek řekla bych že je krásně vidět držím palečky a pak že už není šance říkám to pořád koukat dopředu a dokud není Ms tak je pořád šance a test je pěkný ☘️☘️💜💜

zuzliseek
autor
29. zář 2023

@lencaa11 když ona mě hodně i zmátla ta teplota 😮 proto už jsem ani nedoufala a připravila se na konec i když jak se říká naděje umírá poslední 🙏❤️
Moc děkuji takhle podpora je skvělá 🙏🙏🙏
Zatím MS nic dam vědět když by byla nějaká změna 😊

kubesovaadelka
29. zář 2023

@zuzliseek co se má stát se stane, každopádně test vypadá nadějně. Já třeba test dělala až po týdnu zpoždění protože jsem si to neuvědomila, že mám zpoždění a byla tam jen slabá čárka. U vás doufám v dobrý konec a špinění bude snad né příhod ms ale uhnízdění třetího štěstí ve vašem životě ❤️