Ahoj, je ještě brzo na testování 13DPO? Zvědavost mi nedovolila a testovala jsem testem IntiMed 25mlU/ml. V letáčku je napsané, že dokáže určit těhotenství již po 10. dni po možném oplodnění. Tento test se mi ukázal jako negativní. Cca za 6 dní má přijít MS a jsem strašně nedočkavá a musím na to furt myslet, zda je brzo nebo ne. Co si o tom myslíte? děkuji za komentáře
Zkus si koupit test s citlivostí 10mIU/ml, ten by ti už slabou čárku mohl ukázat, pokud bys byla těhotná. 25 není tak citlivý. Každopádně je to hrozně individuální, někomu ukáže těh. test slabou čárku 10 DPO, někomu třeba až po termínu MS.
v květnu se nám dvě // ukázaly a MS byla hodně opožděná ale nakonec přišla takže se miminko neuchytlo...dělala jsem si test 10mlU/ml 11DPO ale druhá čárka nikde :( je možné že tam už může být? nechci byt zase zklamana
Zkus to třeba zas za 2-3 dny, nic jiného než čekat se nedá...Přeju, aby to vyšlo 😉
ja testovala 11DPO a byl tam🙂
@malaholka tiše gratuluju,ale je tam,tak at jen sílí 😉
carecka sili 🙂
a kolik ti chybí do neočekávané MS?
@malaholka Já bych řekla že čárka je silnější než na předešlé fotce 😉
@sarkad2856 vecer pridam dalsi tak snad bude zase silnejsi
@malaholka Určitě bude 😉
@sarkad2856 tak opet o neco silnejsi 🙂 snad tak zustane a nebude slabnout
@malaholka tak to už je jisté 😉 sílit bude 😉
minule taky silila a pak sabla a miminko se asi neuchytilo..tak budeme doufat 🙂
jeste bych se chtela zeptat: jak je to s pocitanim tydnu? kdyz jsem posledni MS mela 4.-7.7. tak od prvniho dne posledni MS se pocitaji tydny?takze by to bylo k dnesnimu datumu 3tt+5 ? pisu to spravne? nemam s timto zkusenosti tak prosim o radu, dekuji
@malaholka Ano přesně tak se to počítá 😉 3+6 tt dneska
já tak závidím snažíme se o moje sice už třetí,ale přítelovo první miminko a nějak to nejde:( 😔
12 dni po oplodneni a 2 dny krvaceni muzu byt tehotna
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Být tebou, tak zkusím citlivější test, třeba ty z Dr. Maxe nebo digitální Clear Blue a bude jasno 😉 Držím pěsti aby se uákzaly //.