Ahoj všem, prosím o váš názor 🙂
Mám dlouhé nepravidelné cykly, někdy 28nebo 30 dnů, jindy zas 36-40... Ovulaci většinou poznám podle bolesti a hlenu, tentokrát jsem ji měla dokonce "pojištěnou" ovu testy - pozitivní byly 4.-5.9. - to byl 17DC. Nechráněný styk proběhl 3.9. Od cca 7dpo mě bolí prsa (při PMS mě nikdy nebolí), táhne mě podbřišek a bolí v kříži. Dnes jsem 29DC a asi 12dpo, test zatím negativní, na jednom jsem viděla sotva znatelného ducha, ale možná si to jen vsugerovávám. Myslíte, že při mé délce a nepravidelnosti cyklu je na testování ještě brzo? Kdy je tak po ovulaci nejlepší testovat? Jestli je teda vůbec nějaká šance že by z toho něco bylo 🙂
Ja mela cykly dlouhe 30-32 dnu a uz 10dpo jsem mela na tt pekne dusiky 😉
@dareenn u takhle nepravidelném cyklu teda fakt nevím. asi nic jinýho než hlídat sebe a pokud se onen měsíc nedostaví ms tak testovat. já to měla pravidelný vždy 28dní a dva dny po vynechání ms jsem měla krásně viditelnou druhou čárku na tehu testu. takže ti fakt neporadím. prostě to hlídat
@dareenn ahojky, také jsem měla nepravidelnou menstruaci a někdy hoooodně dlouhé cykly, ne jednou jsem byla na vyvolávací injekci..... nicméně když jsme se snažili a já si hlídala ovulaci takže přesně vím kdy byla tak tohle byl můj test 13 DPO ☺️ obávám se, že u tebe by se už taky něco mělo ukázat, ale samozřejmě jistojistě to říct nemůžu, zkrátka nezbývá než ještě čekat
@dareenn pockej na zpozdeni menstruace. U zdrave zeny je faze od ovulace do menstruace 10-16 dnu. 17DPO testuj, pokud se nerozkrvacis.
@denca033 ano to je pravda, vím o tom své ...ono dokud se nesnažíš o mimi tak to moc neřešíš jenomže když se začneš snažit, pak třeba přijde "zpoždění" a ty už začínáš mít naději a opět přijde studená sprcha tak to na psychickém pohodlí moc nepřidá ...za ten rok a půl, co jsme se snažili jsem to takhle měla několikrát 🙄
@hanulkaha také jsem měla ducha 10 dní po styku
Já bych prostě z vesela souložila dál a test udělala třeba za dva týdny. Bud MS přijde nebo ne. Těhotenství stejně neurychlíš, tak je jedno, jestli to zjistíš později.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dareenn tak nejlepší je testovat až po vynechání ms