Dobrý den mám takový dotaz
Brala jsem antikoncepci, ale s přítelem jsme se rozhodli pro mimi, tak jsem přestala brát antinu a teď to zkoušíme už takové tři týdny? Myslíte si že to jde tak rychle, nebo po ha to trvá déle? Děkuji za odpověď
Veru
Já otěhotněla 3. měsíc po vysazení HA ☺️ Trpělivost a držím palce ať se brzy zadaří 🍀
@verunda18 Jako zaleží na vás , kdy na to vlítnete , někdo se snažil hned a vyšlo to , takže těžko říct. Nějak bych si spočítala ovulku a uvidíte 🙂 Jako víte co, já tehdy potratila udajně kvuli tomu, že jsem otehotněla hned další mesic po antikoncepci, letos v březnu jsem potratila spontanně a antikoncepci leta neberu. Hold kdyžb se to má udržet, tak se to udrží 🙂
@verunda18 každý reaguje na HA jinak, někdo otěhotní hned, někdo za měsíce někdo za roky, někdo třeba ať pomoci ivf. Je to individuální. Jen trochu nechápu dotaz - tři týdny po vysazeni antikoncepce by vám v nejlepším případě proběhla 1 ovulace, kdybyste se trefili a vše vyšlo, tak jste těhotná, ale ještě to ani není detekovatelné. Tak moc nerozumím tomu, co vlastně řešíte. Nechte tomu čas a klid a až to bude muže přijít, tak to přijde...
Mě se srovnal cyklus tak po roce, pila jsem kotryhelový čaj.
Spíš bych doporučovala to po třech tejdnech tak moc nehrotit, to je docela nepěkná cesta...
Když jsem vysadila HA, ptala jsem se svého gynekologa kdy je tělo připraveno a vyčištěno od hormonů. Řekl mi že hned po vysazení. Já jsem otěhotněla za 3 měsíce po vysazení.
@verunda18 Otehotnela jsem hned nasledujici cyklus po vysazeni HA, narodila se zdrava dcerka 🙂
Drzim palce.
Holky jak jste poznali že jste těhotné
Bez toho aby jste si udělali tehotenský test
Někdo to pozná hnedka, je to pravdou.
@verunda18 Upřímně já to nezpozorovala nijak, pár dní před ms jsem si dělala test , ale spíš jen proto, abych věděla jestli to hcg z minulého potratu se už z těla vyplavilo, test jsem měla pozitivní, tak jsem šla na krev a tam mi řekly, že je tam skoro 1000 jednotek, tak jsem tam jen tak nějak stála s vykulenýma očima 😀
Otěhotněla jsem okamžitě po vysazení, na první nechráněný styk. Že jsem těhotná jsem poznala taky hned při vynechání menstruace, bylo mi prostě jinak, najednou jsem nebyla schopná uběhnout svůj okruh a unavená jsem byl po třech kilometrech, ale já nebyla správná snažilka, takže jsem netušila, že je na testu třeba hledat nějaký duchy a fotit si ho dávat na internet a podobně. Takže byl sice negativní, ale já to stejně věděla. Po dvou týdnech jsem si dělala nějaký odběry a tak mě napadlo test zopakovat a byl pozitivní, hcg jsem měla přes tři tisíce.
Já otěhotněla do dvou měsíců. Každý to má jinak. 🙂
A poznala jsem to pokaždé prakticky okamžitě, bez testu, pokaždé vynechaná MS - ale tušila jsem to už od prvního dne zpoždění. :D Vysvětlit to neumím, prostě jsem si byla jistá, že jsem těhotná, ale nic "magického" v tom nebylo. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verunda18 Někdo otěhotní hned po vysazení a někdo ne :( Já kdysi otěhotněla hned další měsíc po vysazení, ale nedopadlo to, tehdy to dávaly za vinu právě že se má aspon měsíc udělat pauza, aby se od toho tělo pročistilo uplně. Ale někdo zase kdo otěhotněl hned o vysazení a bylo to v pořádku, takže těžko říct . Přeji hodně štěstí