Jde otěhotnět bez vag.orgasmu? Máte s tím někdo zkušennost?
@karlovac Orgasmus otěhotnění pomáhá, ale není nezbytný.
co je to za dotaz? orgasmus neni s otehotnenim nijak spojeny. to nas snad ucili uz na zakladce, jak se oplodnuje vajicko.
Já padám 😀
Kdyby ne, asi by jsme vymřeli... 😀
ano, mám s tím zkušenosti.. 😀
určitě se dá otěhotnět i bez něho, ale s ním je to určitě hezčí 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jde
ja tady taky padám 😀
To je dotaz pomalu jak z Bravicka 😕 😅
No já jen čekám kdy přjdou dotazu typu: Neteče nám teplá voda, můžu se umýt studenou? 😲 😖 😀
pardon,ale... 😀 😀 😀
no to sa toho stalo ze sa opytala taku otazku.........padajte vsetky na zadok .chce odpoved a nie blbe komentare
@karlovac Teď jsem to ještě googlila a zdá se, že poslední výzkumy neprokázaly dřívější hypotézy o tom, že ženský orgasmus napomáhá otěhotnění (kromě toho, že samozřejmě dělá celý proces mnohem lákavějším 😀 ).
Ale všem, které se tak pobavily, bych chtěla vzkázat, že na to opravdu byla (je) poměrně rozšířená teorie, že stahy dělohy a další procesy při orgasmu napomáhají tomu, aby sperma postoupilo, kam má, takže ta otázka nebyla zdaleka tak mimo, jak se někomu může zdát 😉
@romcovaklarka Děkuji za odpověď. A toto byl přesně důvod proč jsem se ptala!!! Jinak bych se neptala ( už bych si cítila jak z dotazu z bravíčka) 🙂
Taky bych padala smíchy, kdybych o tom před měsícem nečetla😀
@karlovac 🙂 V pohodě. Jinak našla jsem právě odkaz na nějakou studii, která to prý vyvrátila, píše se o tom v tomto článku http://www.parenting.com/article/misconception-...
@romcovaklarka to a vím taky o té teorii, ale ptát se jestli bez orgasmu může žena otěhotnět je prostě mimo. jestli to bylo myšleno jinak, tak byla blbě položena otázka. podle mě prostě už děti na ZŠ vědí, jak se rodí děti a to zdalekanemusejí o orgasmu nic vědět.
@romcovaklarka vnitrni sekrece atd. to mas pravdu. Bohuzel ta otazka byla napsana trosku "nestastne" a vyzniva ve stejnem duchu: muzu otehotnet, kdyz mam pri sexu acylpiryn mezi koleny? 😕 😀
@karlovac fakt nic ve zlym 😉 zeny kolikrat dosahuji pouze klitorialniho orgasmu, nebo vaginalniho. Vyjimecne obojiho a jsou i zeny ciste unorgasticke. Vsechny typy muzou otehotnet.
Vaginální orgasmus otěhotnění skutečně jen pomáhá, samotné stahy způsobené orgasmem "ženou" spermiji k vajíčku, ale rozhodně to není nutné 😉
@romcovaklarka tu vsetky mudre panicky zožrali vsetku mudrost sveta.skoda sa aj na nieco vobec pytat.
preco??????lebo sa clovek pyta a docka sa normalnej odpovedi??????????okrem par ludi ale naco sa pytat,zbytocnost.a to sa tak hovori ze zožerie mudrost.mne je absolutne jedno kto ako je.
To je holky dobře, že to jde. Jinak bych asi nikdy neměla děti. Orgasmus "ze zásunu" jsem fakt neměla nikdy. Jen při orálním sexu. Holky, ale můžu otěhotnět, když budu mít orgasmus při orálním styku? 🙂 🙂 🙂 PS: Odpověď "jasně, jestli manžel fluše sperma" neberu 🙂 🙂 🙂
zkusennost? 🙄
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@karlovac A proč by nešlo? Učí snad v biologii člověka že je k tomu třeba? Nebo snad znásilněné ženy co otěhotní jej mají? 😕