Jde otěhotnět bez orgasmu?

27. čer 2023

Omlouvám se za toto téma ale už mi z toho hrabe .. s manželem se snažíme delší dobu a já jak jsem asi z toho nervózní nemůžu dosáhnout orgasmu .. a tak už mě přepadají myšlenky ze by to mohlo byt tím prosím negativní komentáře si nechte ..stejně to nikomu nic nedá a člověk je akorát víc smutný

lvl16
27. čer 2023

Ano.

emillyhk
27. čer 2023

Ano, je možné aby žena otěhotněla i pokud nemá orgasmus. Když to řeknu natvrdo, ženy otěhotní i při znásilnění, takže ženský orgasmus nemá na otěhotní vliv.

veronicka89
27. čer 2023

Co je delsi doba snazeni?

mishka87
27. čer 2023

Ano lze. Já ho před otěhotněním nikdy skoro nemívala (k uspokojení ho nepotřebuji). A jak už bylo psáno, i znásilněné ženy bohužel otěhotní. V tvém případě hraje prim psychika. Mě pomohlo přestěhoval se z bytovky, kde nad námi bydlel jeden debil vedle druhého a do dvou měsíců jsem otěhotněla. Prostě co nejméně stresu, užívat si sexu a ne jen myslet na otěhotnění. Nám to trvalo skoro 2 roky a bez doktorů.

autor
27. čer 2023

@veronicka89 3 roky se snažíme

autor
27. čer 2023

@mishka87 já jsem tak nějak orgasmus neměla nikdy parkrat se stalo ze jooo ale sex mám moc rada a užívám si ho tak moc děkuju

hasara33
27. čer 2023

Kdyby bylo k otěhotnění potřeba ženského orgasmu, lidstvo by dávno vymřelo 😅😅
Teď vážně 😉 hele 3 roky už je vcelku dlouhá doba, takže řešíte to nějak a lékařem?

krisstina93
27. čer 2023

Orgasmus nepotrebujes, ale pokud se snažíte 3 roky, tak to bude problém úplně jinde.

kadz
27. čer 2023

Ja mela nedavno stejny obavy.. mam nejakej psychickej blok a orgasmus je pro me cizi slovo.. s pritelem se nam to povedlo po 9 mesicich, hned po tom co mi umrel tatka, kterej by z toho mel asi největší radost. Je to hrozne v hlave!! Cim vic chces, tim vic to nepujde.

autor
27. čer 2023

@krisstina93
@hasara33 prave ze už cca 2 roky to řešíme s centrem manžel mel špatný spermio vyzkoušeno vše možné tak si prave říkám ze třeba ten orgasmus ale jsem už z toho smutná chytam se jak tonouci stébla …

hasara33
27. čer 2023

Jasně chápu nicméně tady orgasmus nejspíš nepomůže 🤷‍♀️.....A ty jsi zdravotně v pořádku? Jak moc špatné spermio? Co jste už zkoušeli? Jinak po 3 letech bych už asi byla pro vyzkoušet třeba inseminaci 🤷‍♀️

mishka87
27. čer 2023

Moje sestřenice má manžela, kterému vyšel hodně špatný spermiogram. Do toho ještě ona není schopna donosit chlapce. A jelikož jsou oba hodně věřící, do asistované reprodukce nešli. Mají spolu krásnou holčičku. Bohužel nedávno přišla o kluka ve 13 TT a díky tomu se zjistilo, že její tělo není schopno mužské pohlaví donosit. Ale jak vidíš, jde to i normální cestou. Zkuste nějaké možnosti probrat s lékařem.

michaela666
27. čer 2023

Myslíš, že ve středověku, době domluvených sňatků mezi dětmi by se rodila další generace kdyby bylo potřeba orgasmu? To bychom tu asi už dávno nebyli.
Snažíte se dlouho, asi bude potřeba pomoc od lékařů.
Někdy jsou oba zdraví, ale asi nějak nekompatibilní protože jim to přirozeně prostě nejde. Naštěstí si s tím už dnes umí medicína částečně poradit.

autor
27. čer 2023

@hasara33 máme za sebou 4 IUI 2 IVF já mám jen mírné protilátky genetička nám řekla ze se s manželem k sobě hodime jako geneticky .. problém byl hlavně ten spermiogram byly i z toho špatné embrya … manžel změnil jídelníček začal brát vitaminy otužovat se přidal i nějaký ten pohyb a spermiogram se zlepší až jsme s doktorem nevěřili vlastním očím takže nám dal čas ať to ještě zkusíme doma no a proste nic .. já nevím fakt už nevím jen mě napadl ten orgasmus když jsme vše už vyzkoušeli noo dam tomu čas ještě do podzimu a pak nás čeká další IVF no

hasara33
27. čer 2023

No tak to už toho máte za sebou hodně....vím, že je to klišé, ale tady už je to opravdu o té psychice a nastavení v hlavě 🤷‍♀️ myslím, že by pomohlo se od toho zkusit zcela odpoutat, i když vím, že to je hodně těžké.....zkus svou pozornost zaměřit na něco jiného teď přes léto je na to ideální čas, protože všude se něco děje, zkus třeba nové věci, které si chtěla nebo se bála zkusit nebo si zkus najít nějakého nového koníčka prostě cokoliv, co ti pomůže odpoutat se od té touhy po dítěti 🙂 přeji hodně štěstí a doufám, že se do podzimu nakonec zadaří 🍀🍀🍀🍀

andelka
27. čer 2023

Orgasmem,resp jeho absencí to nebude. Máte problém jinde, očividně. Na psychiku to musí být náročné. Je super,že si sex stále užíváte, tak to má být. Orgasmus ženy k otěhotnění potřeba opravdu není. Přeju, ať se zadari 🍀