ahojky holky, mam dotaz, jsem trošku zmatená. Dělám si ovulační testy, ale pořád mi nevychází pozitivní. Myslíte si, že lze nějaký považovat za pozitivní? cca za 5 dní, má přijít menstruace. Díky všem 🙂
Tak to je pech :(
Zkuste merit bazalni teplotu, ja merila jen jeden měsíc (zrovna se v nem zadarilo) a zkousela jsem i asi tri ovu testy a ten den pred tim nez se bazalni teplota zvedla jsem mela tu carku silnější nez tu kontrolní. Jinak namatkou kdyz jsem si delala ovu testy v jinych cyklech taky byly jen takhle lehke čárky nebo žádné.
@kackacka37 Taky jsem chtěla měřit bt. Ale bylo mi řečeno, že když chodím na směny nemá to smysl. Nemohla bych měřit ve stejnou dobu, tak jsou ovulační testy jediná možnost 😕
Třeba si netestovala v tom čase, kdy je zrovna hormon lh nejvyšší.To může být třeba jen chvíli, netrap se tím, testy jsou jen orientační. Ovulaci mas za sebiu
Je pravda, ze jsem testovala v 1 hodinu a nikdy ne vecer 🙂
Minuly mesic mi to vyslo krasne 🙂 tak se divim, ze ted je to takhle 🙄
Ono to vyjde holky, zadnej strach, jeste jsem brala na doporuceni dr Fertipronu tri měsíce, ta ma pry pomáhat vyvolat tu poradnou spravnou ovulaci a povedlo se ten treti mesic. K tomu jsem brala taky tri mesice Femigard coz je zase z bylinek na stimulaci , tak nevim co z toho vic pomohlo 🙂 A ještě predtim po vysazeni HA jsem brala dva mesice Gynex, a povedlo se hned druhy mesic, bohuzel to bylo v 7 tt zamlkly, ale kamaradky si ho chválily. Tak na to mrkněte treba vam neco pomůže 😉
Dekujeme 🙂
@dzafi Píšete, že minulý měsíc to vyšlo krásně. Byly obě čárky stejné? Tady to vypadá, že pozitivní není ani jeden... I ovulační testy by se měly dělat zhruba ve stejnou dobu. Dá se to i v práci, četla jsem, že jedna paní nosila sebou do práce malou odměrku na sirup na kašel, tu pak použila při testování. 🙂 Jestli minulý měsíc testy vyšly pozitivně, teď si s tím nedělejte hlavu, mohl to být anovulační cyklus. 😉
Tak hlasim ze menst. se dostavila, tak zase priste 🙂
@siima12 ovulačni test sílí ,já měla tento měsíc také tak ,ale už nezesilil ,tak nevím jestli jsem jen nechytla ten úplně pozitivní ovulační test nebo vůbec ovulace nebyla ? Nikdy se mi to nestalo ,buď byl test ,kdy // byly stejně silné nebo ta levá čárka tmavší,ale ,aby tmavl a dál nic ,to ne 🤔🤔
@katherine177 přidám foto ,takto byl nejvíc tento měsíc
@katherine177 nakonec jsem to chytla dobře a 13.7.2023 mám termín 😊
@siima12 tak to je super 🍀,já teda testovala dál a ještě úplně ztmavl a byl pozitivní až 19/5
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslim, ze ne, měli by být stejne silny nebo silnější ty carky☹