Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jaký přípravek by jste doporučily jako pomoc nebo přípravu k otěhotnění? Brala jsem Gynex, ale ten nepomohl. Cykly i ovulaci mám téměř pravidelnou. Děkuji za každý názor či radu 🙂
Já měla Fertility blend. Ani jsem ho nestačila dobrat. Do té doby jsme to zkoušeli cca 5 let
Caj baby radnicke a merit bazalni teplotu
Kontryhel a ovulacni testy
Hele já už jsem toho vyzkoušela nespočet, kontryhel, gynex, nějaký kapky plodnosti, Inofolic na podporu ovulace, kyselinu listovou a nepomohlo nic. Chtěli jsme malé dlouho, s manželem jsme zdraví. A prostě teprve až tehdy, co jsem to přestala řešit jsem otehotnela a zůstala jsem jenom u té listovky. Je to psychika, radím zvolnit i když je to těžký, já vím. Ale u mě opravdu psychika, teď jsem ve 4 měsíci. Povede se, hodně štěstí.
Za mě 100% -
https://www.benu.cz/conceive-plus-lubrikacni-ge...
Nedařilo se nám, pak při ovulaci jsme zkusili tenhle gel a nyní mám 2 měsíce do porodu 🙂
Gynex nám taky nepomohl - u nás byl problém s krátkým cyklem často bez ovulace, nakonec jsem po domluv s doktorkou cyklus srovnala až 5 měsíci HA ( není to ale standartní postup) ... nicméně osobně to hodnotím tak že velkou měrou na to mělo vliv že jsem se uklidnila, přestala řešit miminko a soustředila se jen na práci a staršího syna , ono se pak zadařilo hned po vysazení té HA ( po skoro 3 letech snažení)
Otěhotnela jsem v době kdy jsem nebrala nic
Cyklus mi krasne upravil kontryhel,ovu gynex....ted beru jen nosifol,tim nic nezkazis,je to.jen listovka a vitaminy a k tomu zkousim prvni cyklus gynex...a uvidi se za par dni...
To je všechno byznys jak blázen. Pokud jste oba v pořádku, tak stačí listovka, zdravý životní styl a pozitivní myšlení.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,za mě Femibion 1. Začala jsem brát na doporučení gynekoložky a lékaře na genetice a fungoval na 100%.Brala jsem i v těhotenství Femibion 2 a nemohu si stěžovat.