Ahoj holky chystáme se do CAR, přes rok se snažíme a bohužel nic. Před časem jsem začala měřit bt, podle toho ovulace probíhá, ms chodí vesměs taky pravidelně 27, 28. den sice slabé a třeba pouze 3 dny ale chodí... Tak by mě zajímalo kdo z vás má třeba zkušenost na co mu v caru přišli kdy ms i ovulace funguje.... Díky za vaše zkušenosti
U tebe může být vše v pořádku a u chlapa ne. Je toho dost co to může být, nebo taky nic.
Děkuju za názory 🙂
@ja_osobne ahoj, tak to jsme na tom časově podobně 🙂 mě před 3 měsíci zjistili špatnou štítnou žlázu, takže jsem doufala, že je to tim a až se srovná že to bude v pohodě. Teď se ale bojím, že v tom bude ještě něco....teďka zkusíme car protože moje doktorka semou nic dělat nechtěla, takže nás teprve vyšetření čekají... Vy někam chodíte? Jinak děkuju a přeju ať se brzy zadarí 🙂
@ellena24 můj dr. To taky docela natahoval, nejdřív říkal, když se do půl roku nepodaří, mám přijít. Tak jsem přišla a stejně to vše řešil až teď, můj h.profil, Manžel a a az ted mě poslal na tu laparku. Nejdřív do mě cpal hormony, aniž by mě nějak vyšetřil 🤦♀️
V prosinci mi bude 32 🤦♀️
@ellena24 ahojky, menstruaci jsem měla stejně jako ty, slabou a krátkou a ke všemu i nepravidelnou nicméně podle ovu testů a BT ovulace probíhala a dle mého gynDr. jsem také byla v pořádku... nakonec se zjistilo, že je menší problém na straně manžela, celé snažení nám trvalo rok a půl a pomohlo užívání vitamínů pro mě a manžela 🙂
Děkuju za všechny reakce 🙂 moc doufám že budou stačit taky jen vitamíny nebo třeba prášky a bude to v pohodě....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Napadá mě třeba moc nízká děložní sliznice, což by odpovídalo slabé a krátké MS. Ale zbytečně bych nespekulovala a počkala na výsledky, může to být cokoliv jinýho a je zbytečný plašit dopředu. Pokud by to bylo jenom toto vyřešily by to léky na podporu růstu děložní sliznice. Držím pěsti ať je to cokoliv aby to dobře dopadlo.