Ahojte holky, co jste brali a za jak dlouhou jste otěhotněly za vitaminky. Co Vám pomohlo, vidím že na trhu je toho hodně různé druhy a ceny... Ctela bych něco fakt zaručeného už se snažíme dlouho. Beru zatím jen listovku. Děkuji. ❤️
Já jsem otěhotněla měsíc co jsem brala Gynex kapky (2x denně 5kapek) a Femibion. Nevím, zda to byla náhoda nebo ne... (nechránili jsme se přes rok)
Gynex
@verajan
Fertiprona ;) po třech měsících od začátku užívání se povedlo, na kolik procent za to můžou právě tyhle vitamíny nechci hádat🙂
Mě pomohl Wobenzym
Mela jsem nepravidelnou MS, takze jsem brala utrogestan + gynex. Za 3 mesice jsem otehotnela. Celkove snazeni skoro rok.
@annanoskova děkuji kouknu se hned 🙂
@90bobisek90 gynex je super na srovnání cyklu slyšela jsem samou chválu na něj 🙂
Měla jsem u první Nosifol, teď podruhe zkouším fertipronu.
Nejdřív jsem brala listovku a Macu, tak jsem to praktikovala pul roku. Maca mi srovnala cyklus a zvýšila chut na sex 🙂 pak jsem listovku vyměnila za Femibion a při druhém balení ejhle, dvě čárky :D pak jsem femibion dobrala do 12tt
Mě pomohl gynex a čaj baby radnicke .
Nosifol a do 2 měsíců se zadařilo
Snažili jsme se rok, z toho zatím 2 neúspěchy a jedno probíhající. Pila jsem kontryhel, užívala macu a teď naposledy mi pomohli kapičky jeřábu ptačího, okamžitě srovnaly rozházený cyklus po biochemickém těhotenství a hned první měsíc užívání jsem otěhotněla.
Jinak jsem zkoušela teď při tom úspěšném měsíci i růžový grep a maliníkový čaj- 5 dní před ovulací (na plodný hlen, který jsem neměla)
@verajan Ja jsem brala listovku, gynex, inofolic, pila čaje - vše cca rok. O mimco snaha dva roky. Nakonec jsem se na vsechno vyprdla, začala jsem mít hlavu plnou svatby a priprav a asi 14 dni po libankach jsem zjistila,ze čekáme malého. Nyní jsem ve 33.týdnu..:) tohle jsi zrovna asi slyšet nechtěla, ale jsem chodici důkaz, ze většina je v hlave 😏
@radullah
@tehuleveru já se vdavala 18.4 měla jsem hlavu plnou jiných starosti a ne mimina svatbu pro 70 lidi jsem rok priprapravovala není to v hlavě to vím...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verajan za mna urcite pit kontryhel