Jaké máte zkušenosti s Nosifolem?

denysek
13. led 2015

Ahoj holky, minulý týden jsem podstoupila revizi pro zamlklé těhu a tak před novým snažením hledám možnosti, jak snažení podpořit, aby se brzy zadařilo a hlavně z toho bylo zdravé miminko...
Byl mi doporučen Nosifol, prý podporuje otěhotnění....Jaké máte prosím zkušenosti?

andryskam
13. led 2015

@denysek V říjnu jsem podstoupila revizi. Od té doby piju kontryhel (od 1.dne menstruace do ovulace) a beru kyselinu listovou. Kamarádka mi dnes poslala Nosifol a Inofolic co jí zbyl (už je těhotná). Takže ho taky začnu teprve pít. A co jsem tak četla, tak je to velice dobrá věc a fakt pomáhá 🙂 Tak uvidím 🙂

denysek
autor
14. led 2015

@andryskam Já jsem na to zvědavá.....Taky už mám objednáno a zajímalo by mě, jestli jsou opravdu i zkušenosti tak dobré....Ptala jsem se na rozdíl mezi těmi 2 přípravky a ten nosifol je prý "nadupanější", tak jsem objednala to....🙂

andryskam
14. led 2015

@denysek Taky jsem o tom hodně četla a v tom Nosifolu je více vitamínů. Jem zvědavá, jestli to pomůže. Ja do toho vkládám důvěru 🙂

kkouzlo
14. led 2015

brala jsem nosifol 3 měsíce, otěhotněla jsem třetí měsíc po vysazení - podle doktorky díky tomu. Ale nevím..

monnn
14. led 2015

@denysek taky můžu doporučit,brala jsem a za tři měsíce otěhotněla,tedy vybrali jsme s manželem ještě i vitamíny FertilitiBlend,ale jen po 1tabletě denně ,tak nevím co přesně pomohlo,ale za mě ANO !!

denysek
autor
14. led 2015

Tak máme první sáček každej v sobě...Děj se vůle boží🙂

sedmikraska000
22. led 2015

Jestli máte někdo zájem, tak já prodávám Nosifol 3 krabičky = 60 sáčků 🙂.