Jaké jste měly příznaky než jste zjistily, že jste těhotné? Trápí mě to.

flowerstone
15. kvě 2020

Ahoj holky, tak před týdnem mi natekly prsa (většinou to rak mám když má přijít MS) za 4 dny ji mám jit ale cítím se poslední dny divne. Před 3 dny jsem měla křeče v celém břichu pak jsem strávila celej den na záchodě (ne zvracenim😄) cítila jsem jak když na mě něco leze I kvůli bolesti oci . Další den to bylo lepší ale dnes mám hrozny nával horka a je mi celkove tak divne :( nevim ani jak to popsat 😃 o mimi se snažíme ale do teď nic.
Tak jsme prave tento měsíc zkusili hlavně během ovulace

jjasmina
15. kvě 2020

já jsem měla příznaky v 9tt

marta_kovar
15. kvě 2020

Tak já sem měla návaly horka, bolavá prsa a bradavky. A zjistila jsem to asi v 5-6 tt. Takže skoro hned. 😊 Ale každá jsme jiná.

beruna84
15. kvě 2020

U obou nespavost, resp únava, ale prostě jsem se vzbudila např ve 4 ráno a uz nezabrala, v práci padala na hubu. A takový zvláštní tušení. Jinak příznaky jako takový (nevolnost, těhotenská kocovina atd) až tak kolem 8/9 tt

areh
15. kvě 2020

U mě to bylo znát na prsou. I na pohled se změnily a byly citlivější. Těhotenství jsem zjistila v 5 a 4 tt.

patapuf
15. kvě 2020

Dobrý den. Já jsem těhotenství poznala díky tomu, že jsem měla neobvyklé chutě v jídle. Po týdnu každodenního jezení černých oliv, na které jsem měla obrovskou chuť, jsem si byla skoro jistá. A test to následně potvrdil.

mysh_me
15. kvě 2020

Telesne priznaky jako prsa, unavu apod. jsem mela az po pozitivnim testu. Jedine co jsem pozorovala uz pred testem bylo, ze me zacalo vsechno hrozne rozcilovat 😀 najednou jsem mela emocionalni reakci i na veci, ktere me driv nechavaly uplne klidnou. Poprve se to stalo, kdyz nas nekdo predbehl ve fronte na jidlo, a i kdyz normalne v takovych situacich ja vzdy uklidnovala manzela, tentokrat jsem pocitila hrozny vztek a vubec nechapala proc, co se to se mnou deje. Musela jsem odtamtud odejit, jinak bych se asi neovladla. Zpetne jsem pak zjistila, ze jsem opravdu byla uz cerstve tehotna, bylo to jen par dni po oplodneni. A ta podrazdenost se me drzela cely prvni trimestr, vsechno me proste hrozne stvalo, i kdyz jsem rozumem vedela ze je to hloupost... hormony no 😀

vanocni_stromecek
15. kvě 2020

Ja asi tyden pred MS jsem mela dopoledni prujem (ja na to netrpim jinak), pak se mi 2 dny (ruzne dny) tocila hlava a bylo mi divne, takze uz jsem mela tucha. Jinak bolest prsou, nafouklost, unava, nalady, atd. mivam klasicky pred kazdou MS.

klea81
15. kvě 2020

U prvního mě bolely prsa, u druhého ze začátku nic.

nelinka5217
15. kvě 2020

ja jsem mnela bolavá prsa a unavu a ve 4 tt poz.test 😍

sigyn
15. kvě 2020

Chut na ryby (normálně je nejím) a pak velká únava (prospala jsem ji 14 hodin denně) a dýchavičnost, jinak by to na mě nešlo vůbec asi až do 3. měsíce, kdy jsem začala ráno zvracet.

llorak
15. kvě 2020

já neměla příznaky žádné 🤔

tasimia
15. kvě 2020

@flowerstone bolely mě prsa a špinila jsem, ale myslela jsem si, že mi dojde MS.

lexa2000
15. kvě 2020

Asi 5 dni po ovu mě začali bolet prsa, bylo mi špatně, průjem, hrozná unavenost... a 5 nebo 6 dní před ms jsem měla už čárku na testu :D jo a takový hrozný křeče v podbřišku a všeobecně mě docela bolelo břicho a podbrisek.

rebe
15. kvě 2020

Měla jsem úplně stejné příznaky jako před blížící se menstruací cca dva dny před blíží se menstruací. Vše ostatní, co jsem kdy považovala za příznak těhotenství, nikdy nebylo v začátcích těhotenství.

daasqua
15. kvě 2020

Já asi v 4tt... byl to jen takový pocit vyrovnanosti, štěstí a pohody, měla jsem náladu si v duchu pořád zpívat 🙂 Tento pocit jsem měla celé těhu a docela jsem si ho užívala, i když taky jsem byla unavená do 13tt.

loylii
15. kvě 2020

@flowerstone 3 dny před MS bolest v krizi, zimnice, únava. Dala jsem si vino a nechutnalo mi. Hodně velký bolesti břicha, jako když má přijít MS.

adinka19
15. kvě 2020

@flowerstone Ja nepoznala nic, poznal manzel, ze se mi jednou udelalo blbe na ceste autem.

cherie24
15. kvě 2020

@flowerstone já měla takový zvláštní pocit, pak 10. den od početí mě bolelo břicho a trošku jsem špinila 1 den a paté jsem začala mít citlivá prsa. Ale myslela jsem že jsem paranoidní, když mi vyšel po 3 týdnech od akce negativní test, tak jsem ještě oslavila silvestra a den na to už byl test pozitivní :D já jsem teda měla už od začátku pocit, že je něco jinak a pak ty citlivé prsa byly takový hlavní ukazatel 🙂 a taky mě pak hrozně dojímal pohled na chlapy s dětma :D

michaela1990xx
15. kvě 2020

Já to na sobe nepoznala, jen sem byla hrozně unavena, ale myslela sem, ze je to z vánočního shonu. Nakonec jsem to zjistila až když jsem byla v 6 týdnu a mela zpoždění.

krupka3
16. kvě 2020

U me prvni priznaky v 1.teh. zimnice, unava, nespavost, chute. Ve druhem unava, nespavost, nekolikatydenni prujem. Vsechny priznaky (krome chuti) ale nastoupily az v dobe vynechane MS, kdy uz jsem vic jak nekolik dni vedela, ze jsem tehotna.

cila9
16. kvě 2020

Zjistila jsem to den po opožděné menstruaci. Měla jsem červené víno a chutnalo divně, kovově a měla jsem zvláštní náhlé nevolnosti, které jsem dosud neznala.

re_barbora
16. kvě 2020

Poprve se mi zvetsily prsa, ze jsem skoro nedopla kosili a nechutnalo mi kafe a po druhe nic 🤷🏻‍♀️

veroniqess
16. kvě 2020

Já neměla vůbec žádné, až v 7tt začaly nevolnosti, které byly dlouho jediným příznakem.

zmrzlink
17. kvě 2020

Já jsem se začínala cítit jinak, měla jsem nafouklé bradavky a tak mě zvláštně píchalo v bradavkách a do toho jsem začala mít i menší bolesti v podbříšku já při ms a někdy ráno mi nebylo nejlépe. Zjistila jsem to 5-6tt, ale opravdu jsem si přišla taková jiná, I když jsem si těhotenství nepřipouštěla 🙂