Jaké je vaše třetí dítě?

mia255
22. kvě 2022

Zdravím, zas mě přepadá myšlenka na třetí dítko. Nicméně se trochu bojím, že bude jak přes kopírák jako mě první dvě 😁 obě špatně spaly cca do tří let, jsou to divočáci 🙂 tak mě napadlo, jaké jsou vaše třetí děti v porovnání s těmi předchozími?

majulkaa
22. kvě 2022

@mia255 Pokud jde o spanek, u nas bylo kazde ditko jine. Nejmladsi je veliky mazlik ve dne, v noci a ma potrebu kontaktu i behem noci, budi se co 1-3 hodinky (ma 15 mesicu). Zatim je pro me vidina jedne noci vyspane v kuse v nedohlednu 🙂 Prostredni spaval od miminka krasne a hodne nas rozmazlil 🙂 Ale jsme za vsechny tri deti radi. Starsi dve deti uz se snazi vtahnout do hry i toho nejmensiho, je to hezke 🙂 Samozrejme jsou i dny, kdy je to narocnejsi, ale to byly i jen s jednim ditkem 🙂

krisstina93
22. kvě 2022

Me teda všechny děti spaly dobře, snad jen prostřední pár dní po návratu z porodnice vyváděl. Ale třetí dítě je zatím ze všech nejhodnější :D nevím jestli je to pohlavím (máme 2 raubire a teď do třetice princeznu :D ) ale třetí je zatím za odměnu 🙂

jirovapa
22. kvě 2022

@mia255 mám dvě holky a teď malého kloučka. To poslední miminko je nejhodnější, pořád se usmívá, spí celou noc,… nejzlobivější je ta nejstarší dcera, už od miminka 😄.

mia255
autor
22. kvě 2022

Holky děkuju 🙂 my máme dvě holčičky a mladší je fakt drak 😁 takže dalsi dítě s její povahou a osobnosti bych nedala 😁 ale uklidnily jste mě, že třetí může být fakt klidně a pohodové.... O, třeba se odhodlám 😁