Ahoj je tu někdo? Kdo se snaží o miminko berete nějaké vitamíny.
Brala jsem Femibion
Já beru fertipronu 😊
Ahoj, beru inofolic a piju různý čaje 🙂
A po jaké době jste otěhotněli kdyz jste brali ty vitamíny a jaký jsou tedy lepší femibion nebo inofolic
Brala jsem uz pred zacatkem snazeni femibion a po ctvrt roce pokusu se zadarilo. Femibion beru i nyni, zrovna jsem presla na dvojku.
Ahoj, já jsem brala GS Mimistar, víceméně jsem nemusela dobrat ani balení, hned 1. měsíc se podařilo. S femibionem se nám nedařilo.
@peti21 se synem jsem otěhotněla hned na poprvé a to jsem brala femibion. Teď se snažíme o druhý zatím první cyklus a beru inofolic a ještě se nezadařilo
@peti21 Holky, já doporučuju kontryhelový čaj. Koukněte na net. Já ho pila, od začátku cyklu do ovulace. Nevím jestli pomohl, každopádně co jsem ho dvakrát pila, pokaždé se podařilo. Poprvé to tedy bylo mimoděložní, ale po zotavení, jsem pila a hned druhý cyklus se povedlo. 🙏🏼 Držím palce.
Zacala jsem prvni mesic brat Inofolic
Ahoj holky, ja beru GS Mamavit a zinek. Cely cyklus piji malinik a kontryhel s kotvicnikem jen do ovulace.
@laiila ahooooj, hele užívala jsem to tak a asi po týdnu užívání toho inofolicu mi došel zrovna náhodou gynex a byla jsem shodou okolností na gyn a ptala se a dr mi řekla, že mám užívat jenom jedno, že gynex si už kupovat nemám, jen inofolic, ale asi se to může, jsou to bylinky ten gynex, ale je asi lepší jen jedno, netuším 😅😅
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, beru 2 měsíc Inofolic a vitamin D 🙂